Adres

Claudius Prinsenlaan 140
4818 CP Breda

Eigen vervoer

Vanuit ’s-Hertogenbosch via de A59:

Je volgt de A59 richting Waalwijk/Breda/Rotterdam. Bij knooppunt Hooipolder ga je richting Breda (A27). Je neemt afrit 15 Breda/Hoogeind. Aan het einde ga je bij de stoplichten linksaf de zuidelijke rondweg op. Je neemt de eerste afslag rechts richting Breda/Bavel. Onderaan de afslag ga je rechtsaf de Claudius Prinsenlaan op. Bij het tweede stoplicht ga je linksaf de Molengracht op. Je bereikt Avans+ via de eerste oprit aan de rechterkant.

Vanuit Roosendaal via de A58:

Je volgt de A58 vanuit Roosendaal richting Breda. Bij knooppunt Princeville houd je Eindhoven aan. Je rijdt nu de A16 op en neemt direct de afslag Rijsbergen. Je volgt de rondweg en neemt de afrit Bavel. Onderaan de afslag ga je linksaf de Claudius Prinsenlaan op. Bij het derde stoplicht ga je linksaf de Molengracht op. Je bereikt Avans+ via de eerste oprit aan de rechterkant.

Vanuit Rotterdam via de A16

Je volgt de A16/E19 richting Breda. Bij het knooppunt St. Annabosch volg je de A27 richting Breda/Utrecht. Je neemt afrit 15 Breda/Hoogeind. Aan het einde ga je bij de stoplichten linksaf de zuidelijke rondweg op. Je neemt de eerste afslag rechts richting Breda/Bavel. Onderaan de afslag ga je rechtsaf de Claudius Prinsenlaan op. Bij het tweede stoplicht ga je linksaf de Molengracht op. Je bereikt Avans+ via de eerste oprit aan de rechterkant.

Vanuit Utrecht via de A27:

Je volgt de A27 richting Breda. Je neemt afrit 15 Breda/Hoogeind. Aan het einde ga je bij de stoplichten linksaf de zuidelijke rondweg op. Je neemt de eerste afslag rechts richting Breda/Bavel. Onderaan de afslag ga je rechtsaf de Claudius Prinsenlaan op. Bij het tweede stoplicht ga je linksaf de Molengracht op. Je bereikt Avans+ via de eerste oprit aan de rechterkant.

Openbaar vervoer

Indien je met het openbaar vervoer reist, kun je het beste op station Breda de bus nemen naar bus halte Amphia Ziekenhuis Molengracht. Vervolgens loop je de Molengracht op en bereikt je Avans+ na 200 meter aan je linkerzijde. Voor de actuele dienstregeling ,kijk op www.9292.nl.

Parkeren

Je kunt parkeren bij het gebouw A, waarin Avans+ gevestigd is. Indien er geen parkeermogelijkheden meer zijn bij ons gebouw, dan kun je parkeren in de parkeergarage van het Amphia Ziekenhuis, de kosten hiervan zijn €0,50 per 16 minuten met een maximum van €10,-. Het is tevens mogelijk om een strippenkaart voor 12 maal parkeren te kopen via de betaalautomaat voor een gereduceerd bedrag. Je kunt ook gratis parkeren in de directe omgeving van Avans+. Hiervoor verwijzen wij je naar de
parkeerplekken aan de Bijster of het parkeerterrein van sportcentrum Bress aan de Nieuwe Inslag.
Komende vanaf de parkeerplaats van Avans+ ga je linksaf richting de stoplichten. Hier ga je vervolgens rechtsaf en rijdt door tot aan de volgende stoplichten. Hier ga je linksaf en vervolgens de eerste links. Je vindt aan je rechterhand het sportcentrum Bress en aan je linkerhand de Bijster.

Laadpunt voor elektrische auto

Elektrisch laden is op het parkeerterrein van Avans+ mogelijk. Deze systemen laden standaard met 11KW. Iedere plaats kan een dagdeel gebruikt worden zodat meerdere bezoekers profijt kunnen hebben van de laadpalen. Na dit dagdeel kunt u de auto elders parkeren, zoals bovenstaand beschreven.