Mijn persoonlijke verhaal

Datum review 29 januari 2021

Toen er binnen ons bouwbedrijf ruimte ontstond voor een extra projectleider, ben ik op zoek gegaan naar een passende opleiding om vakinhoudelijke kennis op te doen en managementvaardigheden te ontwikkelen. Mijn keuze viel op Avans+. Dankzij de opleiding Projectleider bouw en infra ben ik goed voorbereid op mijn nieuwe rol. Ik heb veel theoretische en praktische handvatten gekregen die ik nu in praktijk verder aan het ontwikkelen ben.

Vanuit die stevige basis ben ik inmiddels bezig met mijn eerste projecten als projectleider. Bij een ander project zorg ik ook voor de werkvoorbereiding. Door de goede begeleiding op de werkvloer kan ik praktijkervaring opdoen en doorgroeien naar een volwaardig projectleider. Daar wil ik mezelf de komende tijd verder in bekwamen. Deze opleiding bij Avans+ heeft me daar voldoende bagage voor gegeven.

Mijn interesse voor bouw en techniek is ontstaan bij de Koninklijke Landmacht. Na mijn vertrek daar heb ik verschillende bouwopleidingen gevolgd en werkervaring opgedaan. Na 15 jaar in de rol van uitvoerder kreeg ik de kans om in deeltijd de hbo-opleiding Bouwmanagement te volgen. Dat was pittig in combinatie met een uitdagende baan en een jong gezin. Toch heeft mij dat er niet van weerhouden om nu weer een opleiding gaan te volgen. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen.

Ik ben blij met mijn keuze voor deze opleiding. Avans+ is een prettige en professionele opleider. Ik neem ook mijn petje af voor de snelheid waarmee ze hebben ingespeeld op COVID-19. Alle lessen konden online plaatsvinden en ook mijn afstuderen is doorgegaan volgens schema.

Lees meer