Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan?

Wij zoeken gastvrije, enthousiaste flexwerkers die het leuk vinden hun steentje bij te dragen aan de dynamische facilitaire wereld van Avans+.

Wat ga je doen:

  • Bieden van ondersteuning bij allerlei taken binnen de afdeling facility services.

Wat wij zoeken:

  • Is positief en klantgericht ingesteld.
  • Is flexibel qua werktijden en ook in de avond beschikbaar.
  • Heeft oog voor detail.
  • Is woonachtig in Breda e.o.  

Over Avans+

Wij zijn de opleider voor professionals en organisaties die het verschil willen maken. Je kunt bij Avans+ terecht voor een bachelor, postbachelor of masteropleidingen in verschillende vakgebieden. Met meer dan 200 opleidingen richten we ons op de ontwikkeling van professionals en organisaties die verder willen komen maar creëren we ook oplossingen voor complexe vraagstukken in iedere branche. Persoonlijke benadering staat centraal; we zorgen voor persoonlijke groei en we zorgen persoonlijk voor groei. De persoonlijke aanpak is belangrijk bij Avans+. We doen er alles aan om te zorgen dat iedereen bij ons kan groeien en daarmee meer kan bereiken.

Onze ambitie is om te helpen het beste uit jezelf, je collega’s of je organisatie te halen. Dit geldt voor zowel onze deelnemers als onze medewerkers. We werken continu aan vernieuwing, verandering en verbetering. Ga jij ons hiermee helpen?

 
Lijkt je dit leuk? Vul dan onderstaand formulier in.  

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Miriam Verdaasdonk via telefoonnummer 06-51912860 of mverdaasdonk@avansplus.nl