• 13 januari 2022

Voor de Goudse Verzekeringen verzorgden we het afgelopen jaar de leergang GRMC. De leergang die deelnemers uit het intermediair opleidt tot Gecertificeerd Risk Management Consultant. Deelnemers dienen voor de afronding van hun opleiding een proeve van bekwaamheid af te leggen. Dit doen zij door bij een van hun relaties een complete risicomanagement rapportage op te leveren. Degene met het beste resultaat wordt beloond met een beker.  

Eind vorig jaar leverde Rohald Boomaars van De Keyzer Zekerheid een rapportage in over een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in projectinrichting voor bedrijven en tv-producers. Hij behaalde hiermee in zijn groep de hoogste score. 
 

Wat maakt de rapportage van Rohald zo bijzonder? 

De projectinrichter waar Rohald zijn rapportage voor geschreven heeft, is actief in een zeer dynamische markt. De concurrentie in de projectinrichting is hoog. Daarnaast is de dienstverlening aan tv-producers complex. Voor deze markt is timemanagement en voorbereiding van levensbelang.  Ook speelde er een overnamevraagstuk en dus een wisseling van de directie. Alle adviezen kwamen in deze rapportage mooi samen. 

Niet alleen de operationele risico’s in kaart brengen, maar ook oog hebben voor de tactische en strategische risico’s, dat maakt risicomanagement van toegevoegde waarde voor ondernemers. Hierin is Rohald bij zijn opdrachtgever geslaagd en kon ik hem dan ook met veel trots de beker overhandigen. 

Binnen De Keyzer Zekerheid zijn al een aantal afgestudeerde riskmanagementconsultants actief. De Keyzer Zekerheid wil zich graag verder professionaliseren op het gebied van risicomanagement. Het behaalde resultaat van Rohald is in deze een mooie aanwinst. 

Rohald

Herman Derks overhandigt Rohald Boomars zijn beker voor de beste risicomanagement-rapportage.