Je kunt bij Avans+ terecht voor een bachelor, postbachelor of masteropleiding in verschillende vakgebieden. Van Verpleegkunde tot Bedrijfskunde, er zit altijd wel een opleiding bij om jezelf verder te ontwikkelen. 

Met meer dan 200 opleidingen zijn wij de toonaangevende opleider voor professionals. Persoonlijke benadering staan centraal; we zorgen voor persoonlijke groei en we zorgen persoonlijk voor groei. Onze ambitie is om jou te helpen om het beste uit jezelf te halen. Hoe we dat doen?

+ Persoonlijke aandacht

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. We doen er alles aan om te zorgen dat iedereen bij ons kan groeien en daarmee meer kan bereiken. Dat streven zit niet alleen in ons beleid, het zit vooral in onze aard; we zorgen daar persoonlijk voor. We denken graag met je mee voor, tijdens of na je opleiding of als je hulp nodig hebt. Bij ons word je gezien; zowel door opleidingsmanagers als de docenten. 

+ Flexibele leerroutes; bepaal zelf het tempo van je opleiding

Bij ons bepaal je je eigen leerroute op basis van jouw praktijkervaring en wensen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om een gehele opleiding of juist enkele modules te volgen op momenten die jou uitkomen. Onze opleidingen bestaan uit module blokken van meestal 10 weken, waardoor we erg flexibel zijn. Bij ons heb je de regie van jouw opleiding in eigen hand.  

+ Je neemt je eigen praktijk mee

Onze opleidingen zijn gericht op de praktijk. Je neemt je eigen praktijk mee zodat je leert terwijl je meteen voor jouw organisatie aan de slag gaat. Alles wat je leert, is direct toepasbaar in de praktijk. 

+ 4 startmomenten per jaar

Met 4 startmomenten per jaar kies jij zelf het beste moment om te starten met je opleiding. Is er een piekseizoen binnen jouw branche? Kies de startdata die jou en jouw organisatie uitkomt voor een soepele start. Je kunt starten in februari, april, september en november op locaties door heel Nederland. 

+ Ervaren docenten uit de praktijk

Onze deskundige docenten begeleiden je bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen. De docenten zijn professionals binnen het vakgebied. Iedereen staat nog met één been in de praktijk waardoor ze hun ervaringen met de deelnemers kunnen delen en ook weten wat er speelt in de markt, hierdoor is het lesprogramma altijd actueel.

+ Leren van elkaar

Je volgt modules met deelnemers uit jouw eigen of juist een ander vakgebied. Gelijkgestemde in ervaring én niveau om mee te sparren over werk casussen en opdrachten. Dankzij de verschillende invalshoeken leer je van elkaar, ontwikkel je jezelf in de breedte en bouw je direct een netwerk op. 

+ Meer dan 12 jaar ervaring

Avans+ heeft al meer dan 12 jaar ervaring in het verzorgen van kwalitatieve opleidingen. Bekijk onze referenties op de opleidingspagina’s van deelnemers die jou voor gingen.