• 04 oktober 2022

We zijn trots! Uit een recent klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd door Cedeo, scoren wij wederom erg hoog met onze opleidingen. Avans+ wordt gezien als een professionele aanbieder die kwalitatief hoogwaardige trainingen en opleidingen aanbiedt.

Cedeo is een onafhankelijke organisatie die opleidingsinstituten onderzoekt op klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. Centraal staat daarbij telkens de vraag in hoeverre het instituut erin is geslaagd gewekte verwachtingen en gedane beloften daadwerkelijk waar te maken. Een Cedeo-erkenning krijg je alleen als tenminste 80% van de benaderde referenten ‘tevreden’ tot ‘zeer tevreden’ aangeven. Het onderzoek is uitgevoerd onder deelnemers van onze opleidingen en deelnemers van maatwerktrajecten. Hun reacties en het volledige rapport zie je hieronder.

Uitgelichte quotes over de opleidingen

“Zij staan niet voor niets bekend als een hele goede opleider bij collega’s en vakgenoten. Ook ik en mijn directe collega’s hebben goede ervaringen met ze en dat is dan ook een reden om altijd eerst bij hen te kijken of er iets op de rol staat als we op zoek zijn naar een bepaalde training” aldus een referent.

“Er is goed nagedacht over de programma’s van Avans+ zodat ze goed aansluiting vinden met de praktijk. Dat is op dit vakgebied erg belangrijk”.

“Een training valt of staat met goede docenten, zonder goede docent brengt een dergelijke opleiding niks. In het geval van Avans+ zijn de trainers top, ze zijn berekend op hun taak en ze brengen de stof enthousiast en gedreven”.

Uitgelichte quotes over maatwerk

‘’Juist omdat we weten wat we aan ze hebben, is er bij ons geen twijfel. Ze bieden inhoudelijk sterke en praktische opleidingen en geven waar voor hun geld,” zo vertelt een van de tevreden referenten.

‘’Onze contactpersoon kent ons inmiddels maar hij vraagt toch altijd goed door en bepaalt aan de hand daarvan wat er het beste bij ons aansluit. Dat is een prettige manier van werken”.

‘’De training was op voorhand al aangepast aan onze wensen maar de docent zorgde ervoor dat de puntjes op de i werden gezet zodat er veel stof direct in de praktijk kon worden gebracht door de deelnemers”.

“Wij zijn erg tevreden en ik denk dat ze ook voor anderen veel kunnen betekenen”.

Het volledige rapport

Het volledige rapport lees je in deze pdf. De eindconclusie luidde dat Avans+ al jaren toonaangevend is in de verbetering van prestaties van mensen en organisaties. Daar werken we hard aan en zijn we ook erg trots op!