Skip to main content

Bezoek woe 14 juni om 19.00u de voorlichtingsavond in Breda. Meld je hier aan!

Masterclass HRM voor RVI en RM 2.0 – Het management van de prestatie van de medewerker

Inschrijven
Masterclass HRM voor RVI en RM 2.0 – Het management van de prestatie van de medewerker
Iets voor jou?
 • Deze masterclass is bedoeld voor diverse specialisten. Professionals die hun blik en werkaanpak vanuit een HR-perspectief willen verruimen en zo hun eigen impact en effectiviteit willen vergroten. 
 • Deze masterclass is geschikt voor jou als je verdieping van jouw kennis wilt verwerven op het gebied van HRM en als je wilt leren hoe je een professioneel veranderplan kunt opzetten en uitvoeren. 
 • Een mooie toevoeging aan je RVI/VVI of GRMC diploma. Opleiding op MBO4, AD5 of HBO6 is wenselijk. 

Waarom de Masterclass HRM voor RVI en RM 2.0?

We leven in een wereld die steeds sneller verandert. Dat vraagt veel van de mensen, telkens moeten hun vaardigheden en kennis worden bijgewerkt. Als dit niet gebeurt verliest de organisatie snel haar bestaansrecht. Als we het HRM willen veranderen of opzetten, is het van belang de juiste keuzes te maken. Waar gaan we mee beginnen? De inventarisatie die we in 1.0 hebben gedaan kunnen we daarvoor prima gebruiken in het laatste uur van de bijeenkomst. 

Daarna gaan we verder de verdieping in en kijken we naar de prestaties en daarmee de bijdrage van alle collega’s die cruciaal zijn voor het succes van de organisatie. Hoe voorkomen we dat een paar de kar trekken en de anderen het rustig aan doen? Hoe kunnen we door beoordeling en beloning ervoor zorgen dat mensen weer op het puntje van hun stoel gaan zitten en morgens met energie hun bed uitkomen? 

Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  Deze Masterclass is geschikt voor jou als je verdieping van jouw kennis wilt verwerven op het gebied van HRM en als je wilt leren hoe je een professioneel veranderplan kunt opzetten en uitvoeren.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Tijdens de bijeenkomst wordt college afgewisseld met het groepsgewijs werken aan opdrachten. Het resultaat van deze opdrachten zijn nuttige tools die na de bijeenkomst in de eigen praktijk kunnen worden gebruikt.

  Na deelname aan de bijeenkomst ontvang je een bewijs van deelname. Ben je geregistreerd in ons RVI of RM register, dan vermelden wij je deelname in dit register. Deelname aan de masterclass levert je 6 PE punten op voor het register. 

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De Masterclass HRM bestaan uit 4 klassikale lesdagen van 6 uur per lesdag. De voorbereiding vergt ongeveer 2 uur per lesdag. 

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten voor de bijeenkomst zijn als volgt:

  • Opleidingskosten € 445,-
  • Arrangementskosten: € 35,-

  Sta je in één van onze registers? Dan ontvang je 10% korting op de opleidingskosten .
  Je ontvangt voor aanvang van de bijeenkomst een factuur.

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. Opleidingskosten zijn vrijgesteld van btw. Alle overige kosten worden belast met 9% btw.

  Verlaag je studiekosten met een subsidie of financiering
  Deelnemers aan deze opleiding kunnen in aanmerking komen voor een subsidie- of financieringsmogelijkheid, indien je aan de voorwaarden voldoet. Bekijk alle mogelijkheden en lees de voorwaarden op onze subsidie pagina.  

  Resultaat

  Resultaat

  Na afloop heb je inzicht in:  

  • Kennis van de verschillende systemen van beloning, hun oorsprong en effect;
  • Begrip van beoordeling en begrip van de mogelijkheden en onmogelijkheden van persoonlijke ontwikkeling;
  • Een keuze gemaakt in de onderdelen van het HRM die moeten worden aangepakt om de organisatie succesvoller te maken en de collega’s gelukkiger te laten worden.
    

  Vervolgopleiding

  Vervolgopleiding

  Deze dag kan worden vooraf gegaan door de MC HRM RVI en RM 1.0 en worden opgevolgd door de MC HRM voor RVI en RM 3.0 en 4.0. Wanneer je alle 4 de dagen hebt doorlopen en dag 4 hebt afgesloten met een voldoende rapport, dan ontvang je het postbachelor diploma HRM voor RVI en RM.

  Programma

  Tijdens deze PE-dag komen de volgende onderwerpen aan bod: 

  Het management van de prestatie van medewerkers. 

  • Beloning
  • Beoordeling en ontwikkeling
  • De inventarisatie van HR-aspecten; welke zijn relevant voor verbetering? Koppeling naar een praktische situatie bij een klant.
    

  Masterclass HRM voor RVI en RM 2.0 – Het management van de prestatie van de medewerker
   
  Inspireer anderen
  en deel je ervaring!
  Schrijf een review
  Download brochure Inscrijven