Iets voor jou?

Wil jij je cliënten helpen de regie over hun leven terug te krijgen? Ben jij een BIG geregistreerd of hbo-verpleegkundige dan kun je zo instromen. Mbo-v of b-verpleegkundigen met daarnaast een passend bachelor getuigschrift en 2 jaar werkervaring kunnen ook meteen aan de slag. Heb je niet het juiste opleidingsniveau dan kun je een toelatingsassessment doen. Samen bekijken we graag jouw mogelijkheden in een vrijblijvend adviesgesprek.

Opleiding Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV)

Een sociaal psychiatrisch verpleegkundige begeleidt en ondersteunt cliënten in hun zoektocht naar een oplossing voor hun problemen, zodat ze de regie over hun eigen leven weer terugkrijgen. De SPV opleiding helpt je om jouw functie binnen de complexe sociaal psychiatrische verpleegkunde goed te vervullen.

Je richt je, als zelfstandig gespecialiseerd verpleegkundige, op de maatschappelijke gezondheidszorg. Je ziet de geestelijke gezondheidsproblemen van jouw cliënten niet als individueel probleem, maar als een gegeven dat zich in een sociaalmaatschappelijke context ontwikkelt. Doordat je contact legt binnen en buiten jouw organisatie met mensen die daar zelf niet altijd om vragen, bereik je optimaal jouw doelgroep: cliënten met complexe psychiatrische problematiek in diens leefomgeving.

Ontdek hier de opleiding of download de brochure voor de complete informatie.