Skip to main content

RCDI PE bijeenkomst 4 - Dienend leiderschap

 • niveau Postbachelor
 • duur 3 uur
 • studiebelasting 3 PE punten
 • studiekosten 345,-
rcdi4
Iets voor jou?
 • Je wilt bij blijven in actuele (wetenschappelijke) ontwikkelingen op het gebied van duurzame inzetbaarheid.  
 • Je wilt jouw registratie bij het RCDI®  behouden door minimaal 2 Permanente Educatie bijeenkomsten bij te wonen.   
 • Je ontmoet enthousiaste mede collega's, deelt ervaringen, leert van elkaar en breidt daarnaast je netwerk uit.   

Het RCDI®  bevat ongeveer 225 leden. Zij hebben allemaal de opleiding Register Adviseur duurzame inzetbaarheid gevolgd. Avans+ biedt ieder jaar de mogelijkheid tot Permanente Educatie binnen het HRM vakgebied duurzame inzetbaarheid zodat je up-to-date blijft van actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied. In het kader van het register dien je minimaal 2 bijeenkomsten per jaar te volgen. Zelf kun je kiezen op welke thema’s je meer zou willen verdiepen zodat dit aansluit bij jouw huidige behoeften en praktijk.  

Let op, je schrijft je in per bijeenkomst die je wilt bijwonen. Het volledige aanbod van de bijeenkomsten vind je hier.

PE- bijeenkomst: Dienend leiderschap  

Leiderschap draait om invloed uitoefenen. Allereerst op jezelf, dan op anderen als onderdeel van een groter verhaal. Het verhaal van de bedoeling; de dienstverlening of producten en diensten. Als we het hebben over dienend leiderschap, wie of wat dienen we dan eigenlijk? Wat is de kracht van dienend leiderschap, welke principes zijn hierin leiden? Hoe kan ik deze principes ook toepassen en de impact hiervan ervaren? 

“Hoe kan ik meer bereiken met minder moeite?” 

In deze inspirerende bijeenkomst zal Gabriël Anthonio ons meenemen aan de hand van theorie, praktijk en inspirerende verhalen uit het alledaagse leven en werk. 

Spreker: Prof. dr. Gabriël Anthonio 

Prof. dr. Gabriël Anthonio is een ervaren bestuurder, wetenschapper, spreker en auteur van meerdere bestsellers o.a. Het Zwitsers Zakmes van de Leider (2018), Het Leven Praat Terug (2019) en de Sleutels van de Leider (2020). Zijn masterclasses worden hoog gewaardeerd door de deelnemers. En dit is omdat hij niet alleen het hart, maar vooral het hart weet te raken. Naast kennis is het vooral inspirerend en draagt het bij aan bewustwording op het gebied van leiderschap. 

Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  De PE RCDI bijeenkomsten zijn bedoeld voor alle alumni van de opleiding Register Adviseur duurzame inzetbaarheid of een van zijn voorlopers.   

  Werkvorm

  Werkvorm

  Deze bijeenkomst vindt plaats in zowel Utrecht en Breda van 13:30-16:30. Voorafgaand vindt er een andere PE bijeenkomst plaats (zie programma), het is dus mogelijk om 2 bijeenkomsten op 1 dag te volgen.  

  Bij deelname aan de bijeenkomst is het mogelijk vooraf gebruik te maken van de lunch (inbegrepen).  

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  • Iedere bijeenkomst duurt 3 uur.

  • Voor sommige bijeenkomsten zal je ter voorbereiding artikelen moeten doorlezen. 

  Studiekosten

  Studiekosten

  De investering bedraagt €345,- per bijeenkomst. De totale investering voor 2 bijeenkomsten bedraagt €690,-.

  Diploma

  Diploma

  Wanneer je 2 of meer bijenkomsten volgt, wordt jouw registratie binnen het RCDI®  behouden en bijgewerkt. Na het volgen van iedere bijeenkomst ontvang je een digitaal bewijs van deelname. 

  Resultaat

  Resultaat

  Je hebt rondom een specifiek thema op het gebied van duurzame inzetbaarheid je kennis verbreed en verdiept. Daarnaast heb je inzichten opgedaan en gedeeld met andere professionals omtrent dit thema.  

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over deze opleiding? Of kun je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met de afdeling voorlichting en advies via info@avansplus.nl of 088-909 80 00.

  Inspireer anderen
  en deel je ervaring!
  Schrijf een review
  Download brochure Inscrijven