Skip to main content

Kom 21 september naar de open dag in Breda of 9 oktober in Utrecht. Meld je hier aan!

RCDI PE bijeenkomst 6 - AI en de toekomst van werk

5
1 review
 • niveau Postbachelor
 • duur 3 uur
 • studiebelasting 3 PE punten
 • studiekosten 345,-
Iets voor jou?
 • Je wilt bij blijven in actuele (wetenschappelijke) ontwikkelingen op het gebied van Duurzame inzetbaarheid. 
 • Je wilt jouw registratie bij het RCDI®  behouden door minimaal 2 Permanente Educatie bijeenkomsten bij te wonen.  
 • Je ontmoet enthousiaste mede collega's, deelt ervaringen, leert van elkaar en breidt daarnaast je netwerk uit.  

Het RCDI®  bevat ongeveer 225 leden. Zij hebben allemaal de opleiding Register Adviseur duurzame inzetbaarheid gevolgd. Avans + biedt ieder jaar de mogelijkheid tot Permanente Educatie binnen het HRM vakgebied duurzame inzetbaarheid zodat je up-to-date blijft van actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied. In het kader van het register dien je minimaal 2 bijeenkomsten per jaar te volgen. Zelf kun je kiezen op welke thema’s je meer zou willen verdiepen zodat dit aansluit bij jouw huidige behoeften en praktijk. 

Let op, je schrijft je in per bijeenkomst die je wilt bijwonen. Het volledige aanbod van de bijeenkomsten vind je hier.

PE- bijeenkomst: AI en de toekomst van werk 

Artificial Intelligence (AI) – je ziet de term tegenwoordig veelvuldig voorbij komen, maar wat houdt dit eigenlijk in? En wat zijn hiervan de mogelijkheden en bedreigingen voor Human Resource Management? In deze sessie krijg je meer over kunstmatige intelligentie (AI) en leer je waar dit concept vandaan komt. Ook doe je kennis op over de verschillende tools en instrumenten die tegenwoordig beschikbaar zijn (bijv. ChatGPT en DALL-E) en welke implicaties deze tools hebben voor HRM en HR professionals. 

Daarnaast gaan we in op de rol die HR professionals spelen bij de inzet van AI binnen de organisatie. Kan een bedrijf AI op een goede en verantwoorde manier inzetten? Wat betekent AI voor de verschillende medewerkers van organisatie? En welke rol speelt de HR professional hierbij? Hierbij gaan we in op de meest recente resultaten uit eigen onderzoek naar de ontwikkeling en het gebruik van AI. De concepten en theorieën worden uitgelegd aan de hand van praktijkvoorbeelden en deelnemers zullen ook zelf interactief gebruik maken van enkele AI-tools. 

Spreker: Dr. Maarten Renkema

Dr. Maarten Renkema is Universitair Docent aan de Universiteit Twente op het snijvlak van HRM, technologie en innovatie. Nadat hij (cum laude) gepromoveerd is op het thema HRM en medewerker-gedreven innovatie heeft hij zich gespecialiseerd op de invloed van kunstmatige intelligentie binnen HRM en innovatie. 

Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  De PE RCDI bijeenkomsten zijn bedoeld voor alle alumni van de opleiding Register Adviseur duurzame inzetbaarheid of een van zijn voorlopers. 

  Werkvorm

  Werkvorm

  De bijeenkomst vindt plaats is zowel Utrecht en Breda van 13:30-16:30 uur. Voorafgaand vindt er een andere bijeenkomst plaats (zie programma), het is dus mogelijk om 2 PE bijeenkomsten op 1 dag te volgen. 

  Bij deelname aan de bijeenkomst is het mogelijk vooraf gebruik te maken van de lunch (inbegrepen). 

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  • Iedere bijeenkomst duurt 3 uur.
  • Voor sommige bijeenkomsten zal je ter voorbereiding artikelen moeten doorlezen.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De investering bedraagt €345,- per bijeenkomst. De totale investering voor 2 bijeenkomsten bedraagt €690,-.

  Diploma

  Diploma

  Wanneer je 2 of meer bijenkomsten volgt, wordt jouw registratie binnen het RCDI® behouden en bijgewerkt. Na het volgen van iedere bijeenkomst ontvang je een digitaal bewijs van deelname.

  Resultaat

  Resultaat

  Je hebt rondom een specifiek thema op het gebied van duurzame inzetbaarheid je kennis verbreed en verdiept. Daarnaast heb je inzichten opgedaan en gedeeld met andere professionals omtrent dit thema. 

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over deze opleiding? Of kun je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met de afdeling voorlichting en advies via info@avansplus.nl of 088-909 80 00.

  Dit zijn mensen die je zijn voorgegaan

  5
  1 review
  Download brochure Inscrijven