Open dag Avans+ Breda 

Wij zijn de opleider voor professionals, van verpleegkunde tot bedrijfskunde en veel meer. Avans+ biedt ruim 200 (post)bachelor- en masteropleidingen aan op verschillende locaties in Nederland. Korte, maar ook langere trajecten binnen jouw eigen vakgebied. 

Master open dag Breda

Succesvol zijn is jouw uiteindelijk het doel. Je volgt een opleiding bij Avans+ als je de ambitie hebt om meer te bereiken. Je wilt je ontwikkelen. Groeien in je werk en als persoon. En precies daar ligt ónze ambitie, jou helpen om het beste uit jezelf te halen. Tijdens onze open dagen kun jij ontdekken waarin je je  wilt ontwikkelen, wat wilt je bereiken met je opleiding. Is dat met een master of een (post)bachelor, we helpen je graag.

Open dag Breda

2x per jaar organiseren wij een open dag in Breda, de locatie van ons hoofdkantoor. Tijdens deze dag kun je al je vragen stellen, inzicht krijgen in welke opleiding bij jou past en of wij de opleider zijn voor jou. Onze opleidingen zijn door heel Nederland te volgen, wij hebben leslocaties door heel Nederland.

Eerst volgende open dag:

  • Zaterdag 21 september van 10:00-14:00 uur

Je kunt je opgeven op de voorlichting en open dag pagina. Zien we je dan?