De fysiotherapiemarkt heeft het al jaren niet makkelijk maar waar loop jij als praktijkhouder nou echt tegen aan? Waar zitten volgens jouw de problemen en waar zie jij de oplossing in? Tijdens dit seminar willen we praktijkhouders samen brengen om de problemen bloot  te leggen en gezamenlijk te kijken naar mogelijke oplossingen.

Als aanbieder van gespecialiseerde fysiotherapie opleidingen met hart voor het vak, voelen we de verantwoordelijkheid om onze rol te vervullen in het vinden van oplossingen voor de uitdagingen in onze markt. We willen actief meedenken over hoe we het ondernemen voor fysiotherapeuten kunnen vergemakkelijken en welke rol wij, als opleider, daarbij kunnen vervullen.

Spreker Chris Eijkenaar

Om dit te realiseren, willen we je uitnodigen om mee te denken tijdens dit seminar samen met collega praktijkhouders onder leiding van fysiotherapeut en coach Chris Eijkenaar van Leading Physio. We geloven dat een gezamenlijke inspanning en open dialoog cruciaal zijn om tot effectieve verbeteringen te komen. Welke zaken kunnen binnen de praktijk zelf opgepakt worden, welke stappen kunnen genomen worden om de belangen van de praktijk beter te behartigen en de kwaliteit van de dienstverlening nog meer te verbeteren? 

Laten we niet vergeten dat verandering vaak begint vanuit de basis. Door samen te werken kunnen we onze stem laten horen en actief bijdragen aan het vinden van oplossingen binnen onze eigen invloedssfeer. We kijken uit naar een constructieve dialoog en samenwerking om onze beroepsgroep sterker te maken.

Programma donderdag 20 juni 

  • 18:00  Introductie Chris Eijkenaar en Avans+
  • 18:15   Waar lopen praktijkhouders tegen aan
  • 19:15   Pauze
  • 19:30  Open dialoog: Hoe lossen we de problemen in de markt op en wat is daar voor nodig
  • 20:30 Borrel 

Adres: Claudius Prinsenlaan 140 in Breda.

Deelname is kosteloos.

Opgeven

Vul onderstaand formulier in en praat mee om door samen te werken tot oplossingen te komen. We zien je graag op 20 juni!