• 09 juli 2024

Voor de Goudse Verzekeringen verzorgden we het afgelopen jaar een incompany traject van de leergang GRMC. De leergang die deelnemers uit het intermediair opleidt tot Gecertificeerd Risk Management Consultant. Deelnemers dienen voor de afronding van hun opleiding een proeve van bekwaamheid af te leggen. Dit doen zij door bij een van hun relaties een complete risicomanagement rapportage op te leveren. Degene met het beste resultaat wordt beloond met een oorkonde.  

Maarten Kinders, werkzaam als bedrijfsleider bij Assurantiekantoor Schriks, heeft zijn rapportage gedaan bij een loonbedrijf met brede tak van diensten. Hiervoor behaalde hij met zijn risicomanagementrapportage de hoogste score. 

De rapportage van Maarten was met name bijzonder omdat hij het 'keyman probleem' bijzonder goed wist te beschrijven en daarnaast gaf hij ook gegrond advies voor de herstructurering van het financiële beleid en zowel het nadenken als inperken van risico's op de lange termijn.

besterisicomanagementrapportagemaartenkinders

Herman Derks, directeur Personal & Corporate Finance opleidingen bij Avans+, overhandigt samen met Alex Salden, accountmanager van de Goudse, Maarten zijn oorkonde voor de beste risicomanagement rapportage.