Skip to main content
Agilent trainingen
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties

Agilent 1100/1200 basic operation, troubleshooting and maintenance

Niveau Post-mbo
Duur 2 dagen
Studiekosten € 1650,-
Bekijk opleiding Download brochure

Agilent 6890/7890 basic operation, troubleshooting and maintenance

Niveau Post-mbo
Duur 2 dagen
Studiekosten € 1650,-
Bekijk opleiding Download brochure
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Benieuwd naar onze werkwijze? Ontdek het in deze video!
Keurmerken en accreditaties. Opleidingen met kwaliteit.

Werk je in het laboratorium veel met een van de Agilent systemen of ga je dat doen? Leer alles dat je moet weten over Agilent met de korte intensieve trainingen van Avans+.

Waarom een Agilent training binnen laboratoriumtechniek volgen?

Het is algemeen bekend. Natuurlijk kun je met behulp van collega’s veel leren over systemen in de praktijk. Maar er komt een moment dat je toch de gedegen basiskennis van de Agilent systemen mist. Iedereen die sinds kort met een Agilent systeem of software werkt of ermee moet gaan werken, heeft daarom baat bij een Agilent training. Je leert hierin onder andere hoe je het ChemStation/EZ-Chrom efficiënt gebruikt of je krijgt de bediening, het basisonderhoud en troubleshooting onder de knie, zodat je na afloop alles weet wat je weten moet.

Welke Agilent training past bij jou?

Avans+ biedt diverse Agilent trainingen. Na twee intensieve trainingsdagen ken je alle ins en outs van het Agilent 1100/1200 systeem, het Agilent 6890/7890 systeem of het Agilent GC-MSD systeem. Je leert het toestel op de juiste wijze te bedienen. Het lokaliseren van storingen en het oplossen hiervan en het uitvoeren van onderhoud dat je zelf kunt doen.

Volg je een software training of een van de ‘Data analysis and reporting’ trainingen? Dan leer je de fijne kneepjes van de software die het systeem waarmee je werkt gebruiken.

Theorie en praktijk wisselen elkaar af

Tijdens onze Agilent trainingen wordt de mondelinge kennisoverdracht afgewisseld met praktijkopdrachten. In ons eigen laboratorium zijn werkende systemen beschikbaar. Daarnaast is er extra ‘dummie’ materiaal aanwezig om het onderhoudswerk te kunnen oefenen. Je voert in kleine groepjes experimenten uit, onder directe begeleiding van onze deskundige docenten.

Wil je meer weten over Agilent opleidingen?

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. In een vrijblijvend en persoonlijk gesprek voorzien wij je dan van advies. Wij denken graag met je mee!

Lees meer