Avans+ zorgt voor persoonlijke groei. We doen er alles aan om te zorgen dat iedereen bij ons kan groeien en daarmee meer kan bereiken. Om deze doelstellingen te behalen, worden een aantal van onze Masteropleidingen flexibeler ingericht. Hierdoor kunnen we ons aanbod individueler afstemmen op jouw persoonlijke opleidingswensen en werkervaring.

Voor wie?

Onze programma's zijn er voor professionals die zich verder willen ontwikkelen. Je hebt de ambitie om je invloed en verantwoordelijkheid op strategisch niveau te vergroten. Je hebt interesse in één van deze opleidingen:

Op basis van je achtergrond, interesses en ambities bepaal je samen met je opleidingsmanager hoe jouw persoonlijk leertraject eruit gaat zien.

Het vernieuwde programma

Jouw persoonlijk leertraject begint altijd met een introductie. Tijdens deze introductie maak je kennis met je mededeelnemers, vorm je een leerteam en besteden we aandacht aan jouw persoonlijk leiderschap, zodat je een vliegende start kunt maken met je opleiding.

In het eerste jaar ga je aan de slag met het vergroten van je bedrijfskundige basiskennis. Thema’s zoals Strategie, Operations Management en Organisatieontwikkeling komen hierbij aan de orde. Je leert in dit jaar verschillende methodieken die je direct kunt toepassen in je eigen praktijk.

In het tweede jaar maak je een verdiepingsslag op thema’s die voor jou relevant zijn, zoals Veranderdynamiek, Leiderschap en Innovatie. Je hebt hierbij een keuzemogelijkheid. Op deze manier bieden we je de mogelijkheid om een een persoonlijk leertraject samen te stellen dat aansluit bij jouw wensen en opleidingsbehoeften. In de laatste fase staat het afstuderen centraal waardoor je uiteindelijk je Masterdiploma behaalt met bijbehorende titulatuur.

Het resultaat

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Onze deskundige docenten en opleidingsmanagers begeleiden je bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Per thema werk je in kleinere leerteams. Je wisselt kennis en ervaring uit met de andere deelnemers en krijgt daarnaast begeleiding van een professionele coach, individueel en op groepsniveau. Per thema wordt een optimale mix van leeractiviteiten aangeboden die zowel online als via fysieke bijeenkomsten plaatsvinden.

Zo ontwikkel je een brede bedrijfskundige blik, waarbij je leert om de theoretische basis direct te vertalen naar de praktijk. Je kiest gericht voor kansen en oplossingen die bijdragen aan de strategische doelstellingen van jouw organisatie. We helpen je niet alleen om vakinhoudelijk sterker te worden, Je werkt ook aan je persoonlijk leiderschap en het creëren van draagvlak bij verschillende stakeholders. Dankzij deze investering in jezelf heb je bovendien nieuwe carrièremogelijkheden gecreëerd.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling rondom onze Masteropleidingen? Meld je hieronder aan voor deze specifieke nieuwsbrief.

Wil je liever persoonlijk advies over welk leertraject het beste past bij jou? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk of telefonisch adviesgesprek.