Avans+ zorgt voor persoonlijke groei. We doen er alles aan om te zorgen dat iedereen bij ons kan groeien en daarmee meer kan bereiken. Mede hierom zijn onze masteropleidingen flexibel ingericht. Hierdoor kunnen we ons aanbod individueler afstemmen op jouw persoonlijke opleidingswensen en werkervaring. Jij hebt de regie in handen over jouw masteropleiding; je kiest zelf je route en masterclasses die passen bij jouw ambities. 

Ontwikkeling op persoonlijk en bedrijfskundig vlak

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Onze deskundige docenten en opleidingsmanagers begeleiden je bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Per thema werk je in kleinere leerteams. Je wisselt kennis en ervaring uit met de andere deelnemers en krijgt daarnaast begeleiding van een professionele coach, individueel en op groepsniveau. Ieder thema wordt een optimale mix van leeractiviteiten aangeboden die zowel online als via fysieke bijeenkomsten plaatsvinden.

Onze bedrijfskundige masters:

Hoe werkt een flexibel masterprogramma?

Je masteropleiding start met het vergroten van je bedrijfskundige basiskennis. Dit is specifiek gericht op jouw interesse. In de Master of Business Administration, Master of Strategic Management en Master of HRM ontwikkel je dit met thema’s zoals Strategy & sustainability, Organisatie ontwikkeling, Procesmanagement en Financieel management en bedrijfsvoering. Schoolleider vakbekwaam is het startpunt van de Master Leiderschap in Onderwijs en als business controller start je met de Postbachelor Controlling om door te stromen in de Master in Controlling

In de tweede fase maak je gezamenlijk een verdiepingsslag op thema’s die voor jou relevant zijn, zoals Stakeholdermanagement en overtuigingskracht, Veranderdynamiek, Leiderschap en cultuur en Innovatie en ondernemerschap. Je kiest hier je eigen route en masterclasses. Op deze manier bieden we je de mogelijkheid om een persoonlijke leerroute samen te stellen die aansluit bij jouw wensen en opleidingsbehoeften. In de laatste fase staat het afstuderen centraal waardoor je uiteindelijk je Masterdiploma behaalt met bijbehorende titulatuur.