Avans+ zorgt voor persoonlijke groei. We doen er alles aan om te zorgen dat iedereen bij ons kan groeien en daarmee meer kan bereiken. Om deze doelstellingen te behalen, worden een aantal van onze Masteropleidingen flexibeler ingericht. Hierdoor kunnen we ons aanbod individueler afstemmen op jouw persoonlijke opleidingswensen en werkervaring.

Voor wie?

Onze programma's zijn er voor professionals die zich verder willen ontwikkelen. Je hebt de ambitie om je invloed en verantwoordelijkheid op strategisch niveau te vergroten. Je hebt interesse in één van deze opleidingen:

Op basis van je achtergrond, interesses en ambities bepaal je samen met je opleidingsmanager hoe jouw persoonlijk leerroute eruit gaat zien.

Het vernieuwde programma

Jouw persoonlijk leerroute begint altijd met een introductie. Tijdens deze introductie maak je kennis met je mededeelnemers, vorm je een leerteam en besteden we aandacht aan jouw persoonlijk leiderschap, zodat je een vliegende start kunt maken met je opleiding.

In de eerste fase ga je aan de slag met het vergroten van je bedrijfskundige basiskennis. Dit is specifiek gericht op jouw interesse. In de MBA, Master of Strategic Management en Master of HRM ontwikkel je dit met  thema’s zoals Strategy & sustainability, Organisatie ontwikkeling, Procesmanagement en Financieel management en bedrijfsvoering. Schoolleider vakbekwaam is het startpunt van de Master Leiderschap in Onderwijs en als business controller start je met de Postbachelor Controlling.

In de tweede fase maak je gezamenlijk de verdiepingsslag op thema’s die voor jou relevant zijn, zoals Stakeholdermanagement en overtuigingskracht, Veranderdynamiek, Leiderschap en cultuur en Innovatie en ondernemerschap. Je hebt hierbij een keuzemogelijkheid. Op deze manier bieden we je de mogelijkheid om een persoonlijk leerroute samen te stellen dat aansluit bij jouw wensen en opleidingsbehoeften. In de laatste fase staat het afstuderen centraal waardoor je uiteindelijk je Masterdiploma behaalt met bijbehorende titulatuur.

Om dit visueel weer te geven hebben we een aantal infographics gemaakt:

Het resultaat

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Onze deskundige docenten en opleidingsmanagers begeleiden je bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Per thema werk je in kleinere leerteams. Je wisselt kennis en ervaring uit met de andere deelnemers en krijgt daarnaast begeleiding van een professionele coach, individueel en op groepsniveau. Per thema wordt een optimale mix van leeractiviteiten aangeboden die zowel online als via fysieke bijeenkomsten plaatsvinden.

Zo ontwikkel je een brede bedrijfskundige blik, waardoor je leert om jouw praktijkvraagstuk met theorie te onderbouwen. Je kiest gericht voor kansen en oplossingen die bijdragen aan de strategische doelstellingen van jouw organisatie. We helpen je niet alleen om vakinhoudelijk sterker te worden, Je werkt ook aan je persoonlijk leiderschap en het creëren van draagvlak bij verschillende stakeholders. Dankzij deze investering in jezelf heb je bovendien nieuwe carrièremogelijkheden gecreëerd.

Nieuwsbrief

Wil je persoonlijk advies over welk leerroute het beste past bij jou? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk, telefonisch of digitaal adviesgesprek. 

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling rondom onze Masteropleidingen? Meld je hieronder aan voor deze specifieke nieuwsbrief.