Avans+ is dé specialist in het ontwikkelen van (bedrijfskundige) mensen en organisaties. Met meer dan 200 bachelor-, postbachelor- en masteropleidingen is Avans+ de toonaangevende opleider voor professionals en organisaties. Persoonlijke aandacht en een praktische toepasbare aanpak staan centraal. 

Incompany Fysiotherapie: afgestemd op jouw wensen

Vanwege deze toenemende behoefte biedt Avans+ jou naast onze reguliere fysiotherapie master opleidingen ook incompany trajecten. Dat zijn trajecten die je op locatie bij je eigen organisatie kunt volgen samen met collega's.

We bieden dit om 2 reden aan:

  • Jij kunt je opleiding beter combineren met je werk, thuissituatie en/of sociale activiteiten;
  • Jullie hebben een vraagstuk waar jullie je gezamenlijk in willen ontwikkelen.

Speciaal voor het ontwikkelvraagstuk van jouw organisatie of netwerk kun je een uniek incompanytraject samenstellen. Het voordeel van een dergelijk traject is dat je zelf meebeslist over de locatie, de bijeenkomsten en de doorlooptijd. Daarnaast kun je zelf kiezen of je een hele fysiotherapie master, onderdelen van de fysiotherapie master of onderdelen van verschillende opleidingen op wilt nemen in het incompanytraject.

Naast deze kosten- en tijdsbesparing is een ander voordeel dat je zelf een afstudeeronderwerp kiest waar jouw organisatie of regio vervolgens direct van profiteert!

Incompanytraject met een andere organisatie

Ben je nieuwsgierig naar een incompanytraject samen met andere organisaties? Dat kan! Wij hebben ervaring met trajecten voor meerdere organisaties die hierin samen optrekken. Bijvoorbeeld als je binnen jouw eigen organisatie niet genoeg mensen bij elkaar kunt krijgen voor een incompanytraject kun je overwegen om samen met een andere organisatie dit vorm te geven. Bovendien kan dit in de keten een extra impuls geven.

Financieel kan een incompanytraject aantrekkelijk zijn. We bieden korting op de reguliere prijs en er zijn subsidiemogelijkheden voor scholing van personeel. Wij geloven dat het samenspel van ambities, functioneren en toekomstgerichtheid fundamentele elementen zijn voor een succesvol incompanytraject.