Wegens grote belangstelling voor de online cursus Projectmanagement is de inschrijving gesloten.

Juist in deze tijden waarin je werkplek en thuis door elkaar lopen is het extra belangrijk om het overzicht te houden en structuur aan te brengen in jouw projecten. Wat heb jij nodig om projecten nog efficiënter te kunnen leiden? En hoe kan jij nog meer bereiken met projectmanagement?

Om je op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met projectmanagement, bieden wij van 11 mei tot 31 mei 2020 de gratis online cursus Projectmanagement aan. In deze online cursus ga je samen met andere deelnemers aan de slag met de online aangeboden theorie, testen, quizzen en praktijkgerichte opdrachten.

Programma

In 3 weken willen we je de essentie van projectmanagement duidelijk maken, maar vooral hoe projectmanagement in jouw werkzaamheden en binnen jouw organisatie naar voren komt. De gratis online cursus Projectmanagement heeft een gemiddelde studiebelasting van 1 uur per week.

Werkwijze

Iedere week behandelen we een ander onderwerp en elke week is bestaat uit verschillende opdrachten. Onder ieder artikel, video of toets kun je reageren. Zo ga je samen met andere deelnemers de verdieping opzoeken. Ook gaat Lisette Verkerk, onze moderator, met je in gesprek over de onderwerpen.

De thema’s per week

 1. Wat is projectmanagement?
  In deze week onderzoeken we wat projectmanagement inhoudt en welke toegevoegde waarde dit jou kan bieden. 
   
 2. Analyse
  Wat is kenmerkend voor projecten binnen jouw organisatie? Deze week gaan we verder in op de toepassing van projectmanagement binnen jouw werkzaamheden. We koppelen de theorie direct aan je dagelijkse praktijk.
   
 3. GAPS
  Aanvullend op jouw projectmanagementanalyse gaan we in op de gesignaleerde GAPS. Wat heb jij nodig om als projectleider efficiënter te kunnen werken? Hierbij gaan we in op zowel jouw persoonlijke ontwikkeling als de inrichting van de organisatie.

Aanmelden

Aanmelden voor dit webinar kan via onderstaand aanmeldformulier.