Skip to main content

Postbachelor Bedrijfskunde

iets voor u?
 • U wilt de strategie van uw organisatie effectief doorvertalen naar uw eigen afdeling
 • U wilt leren om op een gestructureerde manier sturing te geven aan een verandering of innovatie
 • U bent op zoek naar een opleiding die u snel een gedegen bedrijfskundige basiskennis brengt
In het kort
 • niveau Postbachelor
 • duur 1 jaar
 • studiebelasting 6 uur per week
 • studiekosten 5.650,-
 • startdata
  • 12-09-2019 Den Bosch
  • 12-09-2019 Breda
  • 12-09-2019 Eindhoven
  • 12-09-2019 Rotterdam
  • 12-09-2019 Utrecht
  • 12-09-2019 Arnhem
  • 28-11-2019 Breda
  • 28-11-2019 Eindhoven
  • 28-11-2019 Rotterdam
  • 28-11-2019 Utrecht
  • 28-11-2019 Arnhem
Bekijk alle startdata en locaties inschrijven
Postbachelor Bedrijfskunde

Postbachelor Bedrijfskunde

Postbachelor Bedrijfskunde speelt in op ontwikkelingen

Organisaties die succesvol willen zijn, moeten zichzelf continue blijven verbeteren. U heeft de uitdagende rol om hierin de regie te pakken en om uw afdeling of team sturing te geven. Hoe gaat u om met de toenemende invloed van veranderingen zoals digitalisering en innovatie? De diversiteit en hoeveelheid aan processen waar u mee te maken krijgt maken uw werk steeds complexer. Hoe richt u uw IT processen in om optimaal aan te sluiten op automatisering? Of hoe geeft u uw team sturing bij innovatie? Van u word gevraagd om deze veranderingen vorm te geven. Dit vraagt om meer inzicht en overzicht maar ook om effectief leiderschap.

U heeft hierdoor meer behoefte aan kennis over methoden die u kunt inzetten om uw afdeling efficiënt aan te sturen in de richting van de strategie van uw organisatie. Maar vooral wilt u ook uw leiderschapskwaliteiten optimaliseren om anderen in beweging te krijgen. In de postbachelor Bedrijfskunde leert u kiezen welke methoden passen bij uw rol en organisatie. U leert op een gestructureerde manier sturing te geven aan een verandering of innovatie. Niet alleen vanuit de theorie maar bovenal ook hoé u dit moet doen.

Inzicht en focus leiden tot betere resultaten

Het hebben van focus en een gericht plan helpen u als teamleider of manager om resultaten te behalen. Inzicht in de strategische doelstellingen van uw organisatie en de manier waarop waarde wordt toegevoegd voor de klant zijn dan belangrijk. Hiermee kunt u uw organisatieproces aanscherpen met aandacht voor uw doel, uw medewerkers en het financiële rendement. U leert hoe u collega’s deelgenoot maakt van uw uitdaging en draagvlak creëren, zodat dit leidt tot een optimale samenwerking.

Uw praktijk centraal 

Uw eigen rol staat centraal in de postbachelor Bedrijfskunde. U werkt aan uw eigen praktijkvoorbeelden en past zo het geleerde direct toe binnen uw eigen organisatie. Onze docenten en uw mededeelnemers helpen u hierbij door het geven van actuele voorbeelden die leiden tot nieuwe en waardevolle inzichten. Deze inzichten verwerkt u direct in een implementatieplan voor uw eigen afdeling, zodat u direct overzicht en leiderschap toont.

lees meer
Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  U denkt en werkt minimaal op hbo-niveau en u heeft ten minste 3 jaar relevante werkervaring. U heeft behoefte aan meer actuele- en inhoudelijke kennis op het gebied van bedrijfskunde, zodat u zich optimaal in uw functie en uw organisatie kunt bewegen. Hoe levert u een optimale bijdrage aan uw organisatie? Door te investeren in uw eigen ontwikkeling kunt u uw eigen rol verstevigen.

  Wilt u weten of uw achtergrond en/of ambitie aansluit bij deze opleiding? Neem contact op met de opleidingsmanager voor vrijblijvend en persoonlijk advies.

  Benieuwd of de opleiding ook iets voor u is? Lees hier de referentie van Martijn Elings.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Uw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Onze docenten, coaches en opleidingsmanagers begeleiden u bij het bereiken van uw persoonlijke doelen. U past verschillende methodieken direct toe op uw eigen vraagstuk. Dit vraagstuk is voor u de rode draad door de opleiding. Hierbij krijgt u persoonlijke begeleiding om dit vraagstuk op te lossen. U leert hierdoor het beste uit uzelf te halen en neemt wat u leert meteen mee naar uw eigen organisatie. Door interactief kennis en ervaringen uit te wisselen met uw mede-deelnemers, komt u tot verfrissende en waardevolle inzichten.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De opleiding Bedrijfskunde bestaat uit 4 modules van 7 bijeenkomsten die in een periode van 10 weken worden gegeven. De bijeenkomsten vinden plaats van 16.00 tot 21.30 uur. Deze opleiding heeft een studiebelasting van  6 uur per week voor zelfstudie, voorbereiding van de bijeenkomsten en het uitwerken van uw opdracht. De opleiding is goed te combineren met werk en privé.

  In het gehele traject staat er altijd een team van docenten, coaches en opleidingsmanagers voor u klaar, hierdoor staat u er bij ons nooit alleen voor.

   

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten voor de postbacheloropleiding Bedrijfskunde zijn als volgt:

  • Opleidingskosten: € 5.650,-.
  • Boeken: circa € 250,-. Deze schaft u zelf aan.
  • Arrangementskosten: € 600,-.

  Hiervoor ontvangt u voor aanvang van de opleiding een factuur.

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Opleidingskosten zijn vrijgesteld van BTW. Alle overige kosten worden belast met 9% BTW.

  Het is mogelijk om de opleidingskosten in termijnen te betalen via automatische incasso. Dat kan bij deze opleiding in 4 termijnen van € 1.450,-. De 4 termijnen worden geïncasseerd op het startmoment van de 4 modules. Overige kosten worden bij de eerst termijn geïncasseerd.

  Diploma

  Diploma

  Na de succesvolle afronding van de postbacheloropleiding Bedrijfskunde ontvangt u van Avans⁺ het postbachelordiploma Bedrijfskunde. 

  Resultaat

  Resultaat

  Alles wat u tijdens de opleiding leert kunt u de volgende dag in de praktijk toepassen. We helpen u niet alleen om vakinhoudelijk sterker te worden, maar er wordt ook gewerkt aan uw persoonlijk leiderschap en leert u draagvlak te creëren.

  Na deze opleiding bent u in staat om op een gestructureerde manier sturing te geven aan verandering of innovaties. U weet hoe u uw organisatieprocessen moet aanscherpen met aandacht voor uw doel, uw medewerkers en het financiële rendement. Hierbij gebruikt u uw leiderschapskwaliteiten optimaal om anderen in beweging te krijgen.

  Incompany

  Incompany

  Wilt u deze opleiding organiseren binnen uw eigen organisatie? Dat is mogelijk! Avans⁺ verdiept zich in uw vraagstuk zodat we samen met u het beste uit uw medewerkers en organisatie halen. Duurzaam, praktisch en op maat voor een optimaal resultaat.

  Heeft u interesse? Onze ervaren opleidingsmanagers denken graag met u mee. Neem contact op voor vrijblijvend en persoonlijk advies.

  Contact

  Contact

  Heeft u vragen over deze opleiding? Of kunt u advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met Shirley van der Sande van de afdeling voorlichting en advies via info@avansplus.nl of via 076 – 525 88 14.

  Programma

  De postbacheloropleiding Bedrijfskunde is modulair opgebouwd. U kunt daardoor de hele opleiding volgen of de afzonderlijke modules. Zo leert u precies wat u nodig heeft. U rondt iedere module af met een opdracht waarmee u meteen in uw werk aan de slag kunt. Zo levert uw opleiding direct resultaat op!

  De volledige opleiding kunt u in 1 jaar doorlopen. U volgt de volgende modules in een volgorde die u het beste uitkomt:

  Persoonlijk leiderschap zit in alle modules verweven, omdat dit een cruciale vaardigheid is. Een probleem los je immers niet alleen op met goede inzichten en theorie. Het is cruciaal dat u uw oplossing kunt overbrengen en dat u daarbij de juiste personen betrekt en hen hierin meeneemt.

  Programma Postbachelor Bedrijfskunde
  Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

  Voor antwoorden op al uw opleidingsvragen

  Meld u nu aan
  Brochure aanvragen Inscrijven