Skip to main content

Postbachelor Bedrijfskunde

Postbachelor Bedrijfskunde
iets voor u?
 • U wilt de strategie van uw organisatie effectief doorvertalen naar uw eigen werkzaamheden.
 • U wilt uw bedrijfsprocessen op een efficiënte en doelmatige manier inrichten om zo resultaatgerichter bezig te zijn.
 • U bent op zoek naar een opleiding die u snel een gedegen bedrijfskundige basiskennis brengt.
In het kort
 • niveau Postbachelor
 • duur 1 jaar
 • studiebelasting 6 uur per week
 • studiekosten 5.650,-
 • startdata
  • 21-02-2019 Breda
  • 21-02-2019 Eindhoven
  • 21-02-2019 Rotterdam
  • 07-03-2019 Arnhem
  • 07-03-2019 Utrecht
  • 25-04-2019 Breda
  • 25-04-2019 Eindhoven
  • 25-04-2019 Rotterdam
  • 09-05-2019 Utrecht
  • 09-05-2019 Arnhem
Bekijk alle startdata en locaties
Postbachelor Bedrijfskunde

Postbachelor Bedrijfskunde

Postbachelor Bedrijfskunde werkt

Bedrijfskundige aspecten krijgen steeds meer de overhand tijdens uw dagelijkse werkzaamheden. U wilt op een inspirerende wijze invulling geven aan uw rol. U wilt zich meer verdiepen in de strategie van uw organisatie en deze vertalen naar uw werkzaamheden. U wilt uw bedrijfsprocessen op een efficiënte en doelmatige manier inrichten om zo resultaatgerichter bezig te zijn.

Resultaatgerichte kennis

De bedrijfskundige kennis die u opdoet zorgt ervoor dat u vanuit een helikopterview een vraagstuk kunt analyseren en oplossen. Vanuit een duidelijke visie en strategie leert u op inspirerende wijze invulling geven aan uw (toekomstige) rol als leidinggevende.

Persoonlijk leiderschap

In de opleiding Postbachelor Bedrijfskunde leert u het bedrijfskundige proces te doorgronden. U kunt de theorie direct toepassen op actuele vraagstukken in uw organisatie. De uitwisseling met andere deelnemers zult u als inspirerend ervaren. Persoonlijk leiderschap is gedurende de hele opleiding een aandachtsgebied. U zult merken dat u zowel persoonlijk als professioneel hierin verder ontwikkelt.

De opleiding Postbachelor Bedrijfskunde is een deeltijdopleiding die u in één leerjaar doorloopt. U kunt er echter ook voor kiezen om afzonderlijke modules te volgen.

lees meer
Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  U denkt en werkt minimaal op hbo-niveau en u heeft ten minste 3 jaar relevante werkervaring. U heeft behoefte aan meer actuele- en inhoudelijke kennis op het gebied van bedrijfskunde, zodat u zich optimaal in uw functie en uw organisatie kunt bewegen. Hoe levert u een optimale bijdrage aan uw organisatie? Door te investeren in uw eigen ontwikkeling kunt u uw eigen rol verstevigen.

  Wilt u weten of uw achtergrond en/of ambitie aansluit bij deze opleiding? Neem contact op met de opleidingsmanager voor vrijblijvend en persoonlijk advies.

  Benieuwd of de opleiding ook iets voor u is? Lees hier de referentie van Martijn Elings.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Uw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Het team aan docenten, coaches en opleidingsmanagers begeleidt u in het bereiken van uw persoonlijke doelen. De theorie wordt meteen ingezet op bestaande vraagstukken. U leert het beste uit uzelf te halen en past het direct toe in uw organisatie. De interactie met andere deelnemers werkt inspirerend in het uitwisselen van kennis en ervaringen. Ook uw persoonlijk leiderschap zal zich ontwikkelen, dit onderdeel komt ruimschoots aan bod.

  De opleiding Postbachelor Bedrijfskunde is modulair opgebouwd. U kunt zowel de gehele opleiding als ook de afzonderlijke modules volgen. Het is maar net waar u behoefte aan heeft. Iedere module wordt afgerond met een relevante opdracht. Zo levert uw studie direct resultaat op!

  De volledige opleiding kunt u in een jaar doorlopen. U volgt de volgende vier modules:

  Het ontwikkelen van uw persoonlijk leiderschap zit in alle modules verweven, een belangrijke vaardigheid die u sowieso gaat ontwikkelen.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De opleiding Bedrijfskunde bestaat uit 4 modules. Iedere module kent 7 bijeenkomsten met een doorlooptijd van 10 weken. De bijeenkomsten vinden plaats van 16.00 tot 21.30 uur. Zelfstudie, voorbereiding van de bijeenkomsten en het uitwerken van uw opdracht nemen ongeveer 6 uur per week in beslag.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten voor de postbacheloropleiding Bedrijfskunde zijn als volgt:

  • Opleidingskosten: € 5.650,-.
  • Boeken: circa € 250,-. Deze schaft u zelf aan.
  • Arrangementskosten: € 600,-.

  Hiervoor ontvangt u voor aanvang van de opleiding een factuur.

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Opleidingskosten zijn vrijgesteld van BTW. Alle overige kosten worden belast met 9% BTW.

  Het is mogelijk om de opleidingskosten in termijnen te betalen via automatische incasso. Dat kan bij deze opleiding in 4 termijnen van € 1.450,-. De 4 termijnen worden geïncasseerd op het startmoment van de 4 modules. Overige kosten worden bij de eerst termijn geïncasseerd.

  Diploma

  Diploma

  Na afronding van de opleiding Bedrijfskunde ontvangt u van Avans+ het Postbachelor diploma Bedrijfskunde.   

  Indien u voortijdig de opleiding moet staken ontvangt u een certificaat voor elk succesvol afgeronde module.

  Resultaat

  Resultaat

  Na de opleiding Postbachelor Bedrijfskunde bent u goed in staat om organisatieproblemen te analyseren en op te lossen. Dankzij uw verkregen kennis en inzichten bent u een graag geziene gesprekspartner op managementniveau, zowel binnen als buiten uw organisatie. Ook kunt u het management adviseren en overtuigen. U kunt uw persoonlijke leiderschapsstijl op een effectieve manier inzetten en u weet draagvlak te creëren voor uw visie en werkwijze. U levert een aantoonbare bijdrage aan het optimaliseren van de bedrijfsvoering en het realiseren van organisatiedoelstellingen. U heeft een plus achter uw naam gezet!

  Incompany

  Incompany

  Wilt u deze opleiding organiseren binnen uw eigen organisatie? Dat is mogelijk! Avans⁺ verdiept zich in uw vraagstuk zodat we samen met u het beste uit uw medewerkers en organisatie halen. Duurzaam, praktisch en op maat voor een optimaal resultaat.

  Heeft u interesse? Onze ervaren opleidingsmanagers denken graag met u mee. Neem contact op voor vrijblijvend en persoonlijk advies.

  Contact

  Contact

  Heeft u vragen over deze opleiding? Of kunt u advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met Shirley Koevoets van de afdeling voorlichting en advies via info@avansplus.nl of via 076 – 525 88 14.

  Programma

  Met de Postbacheloropleiding Bedrijfskunde gaat u doorzien welke interne- als externe factoren van invloed zijn op de strategie van uw organisatie. De doorvertaling naar uw afdeling staat centraal, zo levert u een optimale bijdrage aan uw organisatie. Door uw persoonlijke leiderschapsstijl effectief in te leren zetten, kunt u draagvlak creëren voor uw oplossing. U zult anderen inspireren. De opleiding omvat de volgende vier onderdelen:

  Het is ook mogelijk om naar uw eigen leerbehoefte afzonderlijke modules te volgen.

  Programma Postbachelor Bedrijfskunde
  Brochure aanvragen Inscrijven