De rol van de regieverpleegkundige in de praktijk

Wij nodigen je uit om deel te nemen aan ons online congres: 'De rol van de regieverpleegkundigen in de praktijk' op dinsdag 23 maart 2021.

Aanmelden voor het congres is niet meer mogelijk. Je kunt het congres via deze link online volgen.

Wat doen de regieverpleegkundigen en welke impact creëren zij? Tijdens dit online congres nemen we je, onder leiding van dagvoorzitter Nick Schoemaker, mee in de wereld van de regieverpleegkundigen. Praktijkverhalen van verpleegkundigen met uiteenlopende thema’s zoals: preventie, zorgtechnologie, werken in de keten en shared decision worden met je gedeeld.

Hierna gaat een panel van deskundigen zoals; Bert Kleinlugtenbeld - Voorzitter raad van bestuur - Ziekenhuis Nij Smellinghe, Niels Honig - Lid Raad van Bestuur - Franciscus & Vlietland, Annemarie (JBM) de Vos PhD BScN - Projectleider Verpleegkundig leiderschap / Lid ledenraad V&VN en Cindy de Bot - Docent Verpleegkunde en onderzoeker bij Lectoraat Leven Lang in Beweging en Lectoraat Zorg rond het Levenseinde, in de studio live met elkaar in gesprek over de rol van de verpleegkundigen in de praktijk. Jij als deelnemer hebt tijdens deze interactieve middag de mogelijkheid om vanuit het online publiek je mening te delen via de poll en vragen te stellen via de chat.

Laat je inspireren door de impact die je collega's teweeg hebben gebracht en meld je aan voor ons online congres op 23 maart.

Aanmelden voor het online Congres is niet meer mogelijk.

Wanneer?

Dinsdag 23 maart 15.00-16.30 uur. 

Waar?

Online congres met een live uitzending vanuit de studio in het gebouw van Avans+.  

Voor wie?

Het congres is interessant voor verpleegkundigen, bestuurders, beleidsmakers, managers en adviseurs uit de zorg. 

Kosten

Deelnemen aan het congres is gratis. 

Organisatie

Dit congres wordt georganiseerd door Avans Deeltijd, Avans Hogeschool en Avans+.

logos avans

Aanmelden

Aanmelden voor het online Congres is niet meer mogelijk. Via deze link kun je het congres online volgen.