Skip to main content
auditing avansplus breda
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties

Operational auditing

Niveau Postbachelor
Duur 8 maanden
Studiekosten € 7450,-
Bekijk opleiding Download brochure

IT-auditing

Niveau Postbachelor
Duur 8 maanden
Studiekosten € 7450,-
Bekijk opleiding Download brochure
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Dit zijn mensen die je zijn voorgegaan
 • Mijn functie kan ik nu zelfstandig uitvoeren. Daarnaast hebben de opleidingen mij geholpen een keuze te maken voor een vervolgstudie. 

  Marian Verzijlbergen
  IT Auditor
 • Deze opleiding heeft mij ook geleerd om op een andere wijze te kijken naar control aspecten binnen een onderneming.

  Dilma Brito
  Ouddeelnemer Avans+
 • Ik heb nu beter inzicht in het inrichten van een organisatie en de beheersing van de risico’s. Daarnaast ben ik nu in staat een goede sparringpartner te zijn voor het management en de business.

  Saskia Joukes
  Adviseur
Keurmerken en accreditaties. Opleidingen met kwaliteit.

Heb je een functie waarbij toetsing van beheersmaatregelen aan de orde is of gaat komen? Verbreed en verdiep jouw kennis met een opleiding auditor of cursus auditor bij Avans+.

Waarom een opleiding Auditor

Wil je aanvullende zekerheid over de beheersmaatregelen bieden aan jouw organisatie met betrekking tot procedures, beleid en organisatieprocessen? Vind je het interessant om deze processen te onderzoeken en te beoordelen of er systematisch en gedisciplineerd te werk wordt gegaan? Kies dan voor de opleiding Operational auditing. Wil je je toeleggen op het auditen en onderzoeken van gedrag in organisaties, dan is de opleiding Soft Controls wellicht interessant voor jou. Wil je je meer richten op het toetsen van de ICT (systemen, processen, voorzieningen, risico’s), dan kun je kiezen voor de opleiding IT-auditing. Bekijk hier een overzicht van alle auditing en controlling opleidingen

Opleiding tot auditor? Zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens onze opleiding auditor breng je vakkennis direct in de praktijk. Dit doe je aan de hand van een zelfgekozen, kant-en-klaar auditontwerp. Maar je hebt meer nodig dan alleen professionele kennis. Jouw persoonlijk leiderschap is hierin ook van groot belang. Een vaardigheid als communiceren is zeer belangrijk bij het onderhouden van contacten met opdrachtgevers en het interviewen van personen en collega-auditors. Je moet correct kunnen reageren in lastige situaties, adviesgesprekken kunnen voeren, kwalitatief goede interviews af kunnen nemen en acceptatie van jouw voorstellen kunnen bewerkstelligen. Alle Auditing opleidingen worden verzorgd door ervaren docenten met praktijkervaring en didactische vaardigheden. Uiteraard ontvang je een erkend diploma auditing als je met een examen auditor de opleiding tot auditor succesvol afrondt.

Hoe wordt onze opleiding Auditing ervaren?

Onze deelnemers typeren de opleiding auditor van Avans+ als praktisch goed toepasbaar. Het inhoudelijk onderbouwen van de auditopdracht binnen de cursus auditor wordt als leerzaam beschouwd. “Door het werken met een groep gemotiveerde deelnemers, allen geïnteresseerd in het vak en met eenzelfde doel, kun je jezelf goed ontwikkelen.” Ontdek de ervaringen van onze deelnemers!

Wij helpen je graag verder!

Heb je vragen of wil je meer informatie over de opleiding tot auditor? Neem dan contact met ons op of vraag een brochure aan van een van onze opleidingen.

Lees meer