Je merkt het ongetwijfeld: de ontwikkelingen binnen de fysiotherapie staan niet stil. De problematiek wordt complexer, hulpvragen van cliënten uitdagender en daarmee de behoefte aan gespecialiseerde master fysiotherapeuten groter.

Incompany Fysiotherapie: afgestemd op jouw wensen

Vanwege deze toenemende behoefte biedt Avans+ jou naast de open fysiotherapie opleidingen ook incompanytrajecten. Dat zijn trajecten die je intern bij je eigen organisatie kunt volgen. We bieden dit aan, zodat jij je opleiding beter kunt combineren met je werk, thuissituatie en/of sociale activiteiten.

Speciaal voor het ontwikkelvraagstuk van jouw organisatie of netwerk kun je een uniek incompanytraject samenstellen. Het voordeel van een dergelijk traject is dat je zelf meebeslist over de locatie, de bijeenkomsten en de doorlooptijd. Daarnaast kun je zelf kiezen of je een hele fysiotherapie opleiding, onderdelen van een fysiotherapie opleiding of onderdelen van verschillende opleidingen op wil nemen in het incompanytraject.

Naast deze kosten- en tijdsbesparing is een ander voordeel dat je zelf een afstudeeronderwerp kiest waar jouw organisatie of regio vervolgens direct van profiteert!

Incompanytraject met een andere organisatie

Ben je nieuwsgierig naar een incompanytraject bij met andere organisaties? Dat kan! Wij hebben ervaring met trajecten voor meerdere organisaties die hierin samen optrekken. Bijvoorbeeld als je binnen jouw eigen organisatie niet genoeg mensen bij elkaar kunt krijgen voor een incompanytraject kun je overwegen om samen met een andere organisatie dit vorm te geven. Bovendien kan dit in de keten een extra impuls geven.

Financieel kan een incompanytraject aantrekkelijk zijn. Bekijk daarom de subsidiemogelijkheden voor scholing van personeel. Wij geloven dat het samenspel van ambities, functioneren en toekomstgerichtheid fundamentele elementen zijn voor een succesvol incompanytraject.

De ervaring van Maartje

“Met een incompany masteropleiding op maat van Avans+ zoek je samen sneller de verdieping en brengen we onze praktijk en de individuele medewerkers doelgericht op een hoger plan. De opleiding kost weliswaar tijd en geld, maar ik zie dat als een goede investering in mezelf en de praktijk, omdat je jezelf doeltreffend van een goede naar een nóg betere fysiotherapeut ontwikkelt.”

- Maartje Jacobs, Fysiotherapie praktijk Graaf Hendrik III laan Breda

Meer weten over haar ervaring? Lees hier de volledige referentie van fysiotherapeut Maartje. 

Bekijk onze infographic over incompany fysiotherapie

Ben je benieuwd hoe het incompany opleidingstraject van Avans+ eruit ziet? Bekijk de infographic en zie welke stappen we ondernemen om jouw opleidingstraject samen tot een succes te maken.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Wil je weten of een incompany- of maatwerktraject iets voor jou is? Of heb je andere specifieke vragen over dit traject? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek met ons aan. We helpen je graag verder!