Skip to main content

Verkorte masteropleiding

Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan

Verkorte masteropleiding fysiotherapie

Ben je al een gespecialiseerde fysiotherapeut en wil je de volgende stap maken naar het bieden van zorg op masterniveau? En wil je kunnen sparren met collega's en andere disciplines maar ben je nog niet in het bezit van een masterdiploma? Bij Avans+ bieden we een verkorte masteropleiding fysiotherapie aan. In slechts 2 jaar kan jij een gespecialiseerde master fysiotherapie behalen. Je kan hierna de verbinding maken tussen wetenschap en praktijk. Zo draag je bij aan een betere zorg voor patiënten.

Heb je relevante werkervaring of ben je al master? Meld je dan bij een van onze opleidingsmanagers om samen te kijken naar het meest efficiënte opleidingstraject voor jou. Neem contact op voor meer informatie.

Specialisaties verkorte masteropleiding fysiotherapie

Onze verkorte fysiotherapie masteropleidingen zijn gericht op verschillende specialisaties binnen fysiotherapie, zoals oncologiefysiotherapie, kinderfysiotherapie, bekkenfysiotherapie, geriatriefysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie.
 

Waarom een verkorte masteropleiding fysiotherapie?

De inhoud van deze professionele verkorte opleiding fysiotherapie sluit aan bij veranderingen in de gezondheidszorg en de beroepsinhoudelijke lidverenigingen. Als fysiotherapeut moet je jouw manier van handelen steeds meer kunnen onderbouwen op basis van best evidence. Onze verkorte fysiotherapie opleidingen sluiten hierop aan.

Meerwaarde van de verkorte master fysiotherapie voor jouw praktijk

Heb je interesse in een van de fysiotherapie specialisaties en wil je de meerwaarde van onze verkorte master fysiotherapie ook bij jouw leidinggevende of praktijkeigenaar kenbaar maken? Download dan onze factsheet met een duidelijk overzicht van de voordelen van jouw masteropleiding.

Lees meer