Skip to main content

Arbeidsrecht

Download brochure
Arbeidsrecht opleidingen
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties

Arbeidsrecht

Niveau Postbachelor
Duur 20 weken
Studiekosten € 3995,-
Bekijk opleiding Download brochure

Valkuilen in het arbeidsrecht

Niveau Postbachelor
Duur 10 weken
Studiekosten € 2895,-
Bekijk opleiding Download brochure

Verdieping in het arbeidsrecht

Niveau Postbachelor
Duur 10 weken
Studiekosten € 2895,-
Bekijk opleiding Download brochure

Update arbeidsrecht

Niveau Postbachelor
Duur 2 dagdelen
Studiekosten € 545,-
Bekijk opleiding

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

Voorlichting plannen
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan

Het arbeidsrecht is een belangrijk vakgebied van iedere HR professional. Zowel in je generalistische rol (valkuilen in het arbeidsrecht) of als arbeidsrecht specialist (verdieping in het arbeidsrecht) is het kennis van arbeidsrecht, wet en regelgeving en jurisprudentie van belang. Tezamen vormen de postbachelor modules valkuilen in het arbeidsrecht en verdieping in het arbeidsrecht de postbacheloropleiding arbeidsrecht.

Van generalist naar arbeidsrecht specialist

Wil je minder afhankelijk zijn van de advocaat en de specialist op het gebied van arbeidsrecht worden dan zijn onze praktijkgerichte opleidingen arbeidsrecht de manier om dat te gaan bereiken.  In de opleiding Strategisch belonen behandelen we hoe je instrumenten als belonen, arbeidsvoorwaarden adequaat in kunt zetten en bijdrage aan het bereiken van organisatie doelstellingen.

Praktijkgerichte cursus arbeidsrecht met ervaren docenten

We vinden het belangrijk dat je echt wat met jouw opleiding arbeidsrecht kunt doen in jouw dagelijkse praktijk. Daarom zijn al onze opleidingen sterk praktijkgericht: je kunt tijdens jouw opleiding al met de opgedane kennis en adviesvaardigheden aan de slag. Gedurende jouw leertraject word je begeleid door docenten met ruime praktijkervaring. Dit zijn arbeidsrechtelijke professionals die weten hoe het is om in jouw schoenen te staan. De combinatie van praktijkgerichtheid en ervaren praktijkdocenten zorgt ervoor dat je het meeste rendementen uit jouw arbeidsrecht opleiding kan halen. Ben je benieuwd wat onze (oud-) deelnemers zeggen over de opleiding arbeidsrecht ? Bekijk dan onze referentiepagina.

Opleiding Arbeidsrecht op diverse locaties in Nederland

De opleiding Arbeidsrecht bieden we aan op diverse locaties in Nederland, zo is er altijd een plaats bij jou in de buurt. Denk hierbij aan een opleiding Arbeidsrecht in Breda, Rotterdam, Utrecht of meer. Onze locatie in Breda is modern ingericht en voorzien van alle gemakken, zodat jij je opleiding arbeidsrecht in een prettige leeromgeving kunt volgen. 

Neem gerust contact op over onze arbeidsrecht adviseur opleiding

Interesse in een cursus arbeidsrecht of wil je een persoonlijk en vrijblijvend advies over welke HR opleiding het best bij je ontwikkeling past? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Lees meer