Skip to main content

Bedrijfskundig & Strategisch HR

(4 OPLEIDINGEN )
Bedrijfskundig & Strategisch HR
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al uw opleidingsvragen

Meld u nu aan
Benieuwd naar onze werkwijze? Ontdek het in deze video!
 • De opleiding was een welkome aanvulling op de dagelijkse praktijk. Beide onderdelen hebben me houvast en structuur gegeven doordat de theorie goed te vertalen is naar de praktijk.

  testimonial-hrm-lauraquist
  Laura Quist
  Medewerker personeelszaken
 • HR zou zich beter op de hoogte moeten stellen van het strategische beleid van de organisatie en daarop haar HR beleid aanpassen. Deze opleiding helpt je daarbij!

  testimonial-hrm-evelinepiek
  Eveline Piek
  Directiesecretaresse
 • Dankzij de opleiding zie ik vraagstukken in een ander daglicht, kan ik gemakkelijker verbanden leggen en ideeën en gezichtspunten aandragen.

  testimonial-hrm-renatedejaeger
  Renate de Jaeger
  Ouddeelnemer Avans+
Bekijk alle referenties
Opleidingen met kwaliteit

Strategisch personeelsbeleid kan niet los worden gezien van bedrijfskundige en financiële ontwikkelingen in de organisatie. Met een opleiding van Avans+ leert u hr adviezen financieel te onderbouwen en de ontwikkeling van het strategisch personeelsbeleid en een hrm strategie te zien vanuit bedrijfskundig perspectief.

Opleidingen voor optimaal strategisch personeelsbeleid

Tijdens onze postbacheloropleidingen en masterclasses ontwikkelt u zich tot business partner op strategisch hrm niveau. Met de opleiding HR analytics, sturen met human capital leert u dit meetbaar te maken. In de opleiding Strategisch belonen behandelen we hoe u instrumenten als belonen, arbeidsvoorwaarden en pensioenen adequaat in kunt zetten. We bieden ook de opleiding Strategische personeelsplanning aan. Hier ontdekt u hoe u de continuïteit van een organisatie kunt garanderen door personeelsplanning. Kortom, u maakt zich de fijne kneepjes van strategisch hr beleid eigen in al onze strategisch hrm opleidingen.

Strategisch hr beleid toepassen in de praktijk

Binnen onze strategisch hrm opleidingen staat de praktijk centraal. Alles wat u leert, moet direct in uw werksituatie toepasbaar zijn en leiden tot een strategisch hr beleid waarbij een goede hrm strategie het eindresultaat is. Om dit streven te realiseren, wordt er tijdens een opleiding voortdurend een relatie gelegd met uw organisatie. Daarnaast krijgt u begeleiding van docenten die ruime ervaring hebben in de hr wereld. Zij kennen dus de struikelblokken en kansen binnen uw vakgebied. Hierdoor kunt u het strategisch personeelsbeleid effectief toepassen in uw organisatie.

Werkveldadviesraad HRM

Voor onze hr opleidingen is de werkveldadviesraad HRM opgericht. Deze adviesraad heeft als doel actuele ontwikkelingen in het strategisch hrm vakgebied in een vroeg stadium te signaleren en te implementeren in onze opleidingstrajecten. De adviesraad adviseert Avans+ hoe onze hr opleidingen nog beter kunnen aansluiten bij de actuele ontwikkelingen.

Oud-deelnemers vertellen

‘Prettige interactie tijdens lessen’, ‘goede mix tussen theorie en praktijk’ en ‘praktisch toepasbaar’ zijn enkele uitspraken waarmee oud-deelnemers onze hr opleidingen omschrijven. Tevens hechten ze veel waarde aan het feit dat ze op hun werk direct profijt hebben van de opgedane kennis en dit kunnen verwerken in een complete hrm strategie. De strategisch hrm opleiding levert hen inzichten die direct toepasbaar zijn op hun strategisch hr beleid. Meer weten? Oud-deelnemers delen hun visie op de referentiepagina.

Persoonlijk en vrijblijvend advies

Twijfelt u over welke hrm opleiding het beste bij uw werksituatie past? Of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met op voor een persoonlijk en vrijblijvend advies. We helpen u graag verder!

lees meer