Projectmanagement kan vaak moeilijk zijn. Je krijgt namelijk niet zomaar controle over het proces en de structuur van jouw projecten. Laat staan dat je een projectteam fatsoenlijk meekrijgt. Met onze postbacheloropleiding Projectmanagement wordt dit echter geen probleem meer!

OPLEIDING PROJECTMANAGEMENT BIJ AVANS+

Eenmalige, complexe opdrachten kun je met projectmatig werken op een gestructureerde manier tot een goed einde brengen. Projectmatig werken is een praktisch toepasbare en doelgerichte methodiek. De postbacheloropleiding Projectmanagement laat je op een speelse en verfrissende manier kennismaken met deze methodiek. Door zowel de ‘harde’ (proces en procedure) als de ‘zachte’ (leiderschap en samenwerken) kant van projectmanagement te beheersen, kun je je verder professionaliseren in het vak.

Deze opleiding is geschikt voor professionals die werken op minimaal hbo-niveau. Je bent bijvoorbeeld werkzaam als projectmedewerker, projectengineer, projectleider of  je hebt de ambitie om dat te gaan doen.

Meer weten?

Alles weten over de opleiding Projectmanagement? Kijk op de opleidingspagina voor informatie over onder andere het programma, startdata, studiekosten en studieduur.

> Lees meer over de opleiding Projectmanagement