Skip to main content

Coachend begeleiden startbekwaam

coachend begeleiden startbekwaam opleiding avanplus
Iets voor jou?
 • Je bent professional en voert dagelijks gesprekken met collega's, ouders en externen.
 • Je wilt méér uit (coachings)gesprekken halen.
 • Je wilt hier vaardigheden en technieken voor leren.

Dagelijks voer je gesprekken met collega’s, ouders en externen. Met jouw vakkennis en expertise begeleid, ondersteun en adviseer je hen. De gesprekstechnieken die je hierbij inzet, zijn waardevol en bepalend voor het verloop en het resultaat van het gesprek. Toch wil je méér uit deze (coachings)gesprekken halen, een laag dieper gaan, zodat datgene wat besproken moet worden, ook daadwerkelijk aan bod komt.

Deze training is inhoudelijk gelijk aan de training Communicatie voor professionals. De training biedt de mogelijkheid door te stromen naar de verdiepingstraining Coachend begeleiden vakbekwaam.

Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  Deze training is bedoeld voor alle professionals.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Tijdens de interactieve bijeenkomsten wisselen theorie en praktijk elkaar af. Voortdurend wordt de link gelegd met je eigen praktijksituatie. Er wordt veel geoefend met (eigen) casussen. Ook zal gewerkt worden met een trainingsacteur.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De training Coachend begeleiden startbekwaam bestaat uit 6 dagdelen van 3 uur. De totale studiebelasting van de training is 36 uur.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten voor de opleiding Coachend begeleiden startbekwaam zijn als volgt:

  • Opleidingskosten: € 950,-
  • Arrangementskosten: € 15,-

  Eventuele kosten voor literatuur zijn hierbij niet inbegrepen.

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Opleidingskosten zijn vrijgesteld van BTW. Alle overige kosten worden belast met 9% BTW.

  Diploma

  Diploma

  De toetsing van de training bestaat uit het maken van een portfolio. Daarnaast wordt een aanwezigheidsverplichting van 80% gehanteerd.

  Na het succesvol afronden van deze training ontvang je een certificaat van Avans+.

  Resultaat

  Resultaat

  Na deze training beheers je de fundamentele communicatievaardigheden die ten grondslag liggen aan het coachend begeleiden. Je leert regie te krijgen en te behouden, zodat de (coachings)gesprekken die je voert effectiever zullen verlopen.

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over deze opleiding? Of kun je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met Naomi Pinxteren van de afdeling voorlichting en advies binnendienst via info@avansplus.nl of via 076 – 525 88 04.

  Programma

  Coachend begeleiden startbekwaam

  Gedurende deze training komen verschillende onderwerpen aan bod die de een-op-een communicatie wezenlijk kunnen verbeteren. Deze vaardigheden liggen aan de basis voor effectief coachend begeleiden.

  programma Coachend begeleiden startbekwaam
   
  Dit zijn mensen die je zijn voorgegaan
  • De opleiding helpt je bij het beter worden in je rol van coach, het geeft je de juist handvatten om hier succesvol in te zijn.

   Peter Huijzers
   Stafmedewerker stichting Leersaam
  • Ik ben nu in staat om inhoudelijk veel diepgaandere gesprekken te voeren. In een gesprek kom ik nu écht tot de kern van een probleem.

   Linsey Huijsman
   Groepsleerkracht
  Bekijk alle referenties
  Brochure aanvragen Inscrijven