Skip to main content

Kom 21 september naar de open dag in Breda of 9 oktober in Utrecht. Meld je hier aan!

Bedrijfsovername

Download brochure
Bedrijfsovername
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties
wis alles

Register Adviseur Bedrijfsopvolging Fiscaal Juridisch (RAB FJ)

Niveau Postbachelor
Duur 8 maanden
Studiekosten € 6695,-
Bekijk opleiding Download brochure

Register Adviseur Bedrijfsopvolging Business Valuation (RAB BV)

Niveau Postbachelor
Duur 3 dagen
Studiekosten € 1995,-
Bekijk opleiding Download brochure

Register Adviseur Bedrijfsopvolging Business Modeling & Valuation (RAB BM&V)

Niveau Postbachelor
Duur 3 dagen
Studiekosten € 1995,-
Bekijk opleiding Download brochure
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Keurmerken en accreditaties. Opleidingen met kwaliteit.

Bedrijfsopvolging is een complex vakgebied. In een tijd waarin vooral familiebedrijven een overnamegolf staat te wachten, is de vraag naar goede adviseurs enorm. Met een van de bedrijfsopvolging opleidingen van Avans+ beschik jij over de specialistische kennis die nodig is om van waardevolle toevoeging te zijn voor je klanten.

Inhoud van bedrijfsopvolging opleidingen

Kopstudies op de opleiding Register Adviseur Bedrijfsopvolging Fiscaal Juridisch zijn de leergangen Business Valuation & Corporate Recovery. In de Business Valuation kopstudie wordt nadruk gelegd op het waarderen van ondernemingen. In deze praktische kopstudie leer je omgaan met de verschillende waarderingsmethodieken en deze toe te passen in de dagelijkse (waarderings)praktijk. In de kopstudie Corporate Recovery leer je in 2 dagen hoe je jouw ondernemer kunt begeleiden in zwaar weer. Wat zijn de early warnings en hoe kun je je ondernemer het beste van dienst zijn? Door middel van deze opleiding bedrijfsovername leer je dus alle ins en outs die je nodig hebt

Inschrijving in RAB-register

In de opleiding Register Adviseur Bedrijfsopvolging Fiscaal Juridisch komen alle aspecten bij overname aan bod. Adviseurs die deze leergang met goed gevolg afronden, kunnen worden ingeschreven in het RAB-register en mogen de titel RAB voeren.

Aangemeld bij beroepsfederaties rondom cursus bedrijfsopvolging

Voor de leergangen Register Adviseur Bedrijfsopvolging Fiscaal Juridisch en de kopstudie Business Valuation organiseren we jaarlijks Permanente Educatie (PE) bijeenkomsten om de laatste inzichten op te doen rondom de cursus bedrijfsopvolging. Al onze programma’s zijn aangemeld bij de diverse beroepsfederaties en alle betreffende PE-punten worden aan ons programma toegekend. Door middel van de verschillende bijeenkomsten rondom de cursus bedrijfsopvolging krijg je alle recente informatie over bedrijfsovername. Op deze manier ben je optimaal voorbereid op het thema bedrijfsovername of heb je voldoende inspiratie om te beslissen of een aanvullende cursus bedrijfsovername datgene is dat je nodig hebt in jouw professionele ontwikkeling.

Vragen of advies over onze bedrijfsopvolging opleidingen?

Heb je vragen over een opleiding bedrijfsovername? Of wil je graag persoonlijk en vrijblijvend advies over welke opleiding het best bij jouw situatie past? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Lees meer