Skip to main content

Masterclass Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Inschrijven
Masterclass Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)
Iets voor jou?
  • Je hebt in jouw vakgebied te maken met of bent verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens.
  • Je wilt op de hoogte zijn van de nieuwe regelgeving.
  • Je wilt inzicht in een plan van aanpak met betrekking tot de AVG.

Geruime tijd geleden is in Brussel een akkoord bereikt over de nieuwe Europese Verordening voor bescherming van persoonsgegevens. De AVG bevat zeer gedetailleerde verplichtingen voor organisaties die persoonsgegevens verwerken om die gegevens te beschermen. De privacyrechten van consumenten, werknemers, burgers en patiënten worden verder uitgebreid. Met miljoenenboetes dwingt de AVG je tot nauwkeurige naleving van de nieuwe regels.

6-PE-uren

 

 

 

 

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

De AVG trad al in 2016 in werking en heeft in 2018 de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) volledig vervangen. Sinds 25 mei 2018 moeten al jouw bedrijfsprocessen en informatiesystemen aangepast zijn aan de AVG. Het privacy management in jouw organisatie moet geoptimaliseerd zijn om beschermd te zijn tegen reputatieschade en boetes vanuit de overheid. Maar wat betekent dit voor jou? Hoe ga je het privacy management in jouw organisatie optimaliseren?

Deze AVG-training maakt je duidelijk wat de consequenties zijn van deze (nieuwe) regelgeving voor jouw organisatie en verschaft jou inzicht in een plan van aanpak. In onze Masterclass AVG worden aan de hand van voorbeelden en vragen uit de praktijk de huidige regels over privacy en bescherming van persoonsgegevens behandeld. Je weet na het volgen van deze masterclass wat de consequenties zijn voor jouw organisatie en je kunt een plan van aanpak maken voor de implementatie.

Toevoeging ePrivacy

Nieuw in deze masterclass is de toevoeging van ePrivacy (ePV). Het is op dit moment nog niet duidelijk hoe de ePV er precies uit komt te zien, maar de ePV wordt een speciale regeling als aanvulling op de AVG. De ePV is een belangrijke wet voor iedereen die op zijn website cookies plaatst en commerciële uitingen stuurt naar klanten. Heb je een cookiemuur? Dan zul je waarschijnlijk kritisch moeten gaan kijken naar welke cookies je allemaal plaatst en waarom. Tijdens deze masterclass zal in hoofdlijnen worden stil gestaan bij de ePV, die medio 2019 van kracht gaat.

Lees meer
test
Ben je op zoek naar informatie over een specifiek vakgebied? Kijk ook eens op het blog van Avans+.
Lees meer
r
test
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een incompany- of maatwerktraject? Bekijk dan alle informatie over dit onderwerp.
Lees meer
r
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Praktische informatie
    Doelgroep

    Doelgroep

    De AVG training is geschikt voor o.a. intermediairs, verzekeraars, claimbehandelaars, privacy officers of andere medewerkers die veel te maken hebben met of verantwoordelijk zijn voor de verwerking van persoonsgegevens.

    Werkvorm

    Werkvorm

    Aan de hand van voorbeelden en vragen uit de praktijk worden de nieuwe strikte Europese regels over privacy en het beschermen van persoonsgegevens toegelicht.

    Studiekosten

    Studiekosten

    De kosten voor de Masterclass Algemene verordening gegevensbescherming AVG zijn als volgt:

    • Opleidingskosten: € 340,-.
    • Leermiddelen: € 25,-.
    • Arrangementskosten: € 25,-.

    Sta je in één van onze registers, dan ontvang je 10% korting.

    Je ontvangt voor aanvang van de bijeenkomst een factuur.

    Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Opleidingskosten zijn vrijgesteld van BTW. Alle overige kosten worden belast met 9% BTW.

    Studiebelasting

    Studiebelasting

    Deze AVG training bestaat uit 1 studiebijeenkomst van 2 dagdelen.

    Diploma

    Diploma

    Als je de Masterclass Algemene verordening gegevensbescherming AVG hebt afgerond, ontvang je een bewijs van deelname. Indien van toepassing worden jouw PE-uren bijgewerkt in het register.

    Contact

    Contact

    Heb je vragen over deze AVG training? Of kun je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met opleidingsmanager Tessa Doove via tdoove@avansplus.nl of via 076-5258861.

    Brochure aanvragen Inscrijven