Denk jij weleens aan een carrièreswitch en zou jij je willen laten omscholen naar een ander beroep of andere branche? Wil je een nieuwe uitdaging of op latere leeftijd toch nog je droom volgen? Avans+ helpt jou je ambities waar te maken met een aanbod van verschillende zij instroom opleidingen. Deze opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor als je nog geen ervaring of kennis hebt van de gewenste branche. Voor professionals met relevante werkervaring maar binnen andere sectoren die een overstap willen maken en zich willen laten omscholen. 

Zij instroom aanbod per sector

Omscholen binnen Onderwijs
+ Instapmodule onderwijs
+ Directeur van buiten

Omscholen binnen Zorg
+ Bachelor of Nursing zij instroom

Omscholen binnen Finance
+ Accountancy AA MKB

Hoe werkt omscholen?

Om te beginnen moet je heel zeker van je zaak zijn, want je gaat er veel tijd en moeite insteken. Zo is de kans op succes ook veel groter. De zij instroom opleidingen zijn opgebouwd om jou mee te nemen in je nieuwe sector en te zorgen dat jij zelfzeker kunt beginnen aan je nieuwe functie. Als zij instromer krijg je een aantal extra modules naast de reguliere opleiding. Soms is het ook nodig om een relevante werkplek te hebben voor een optimale integratie tussen theorie en praktijk. Na het doorlopen van de zij instroom opleiding, ontvang jij je diploma en kun je aan de slag. 

Van baan veranderen

Het kan behoorlijk spannend zijn om de stap te maken en om van baan te veranderen. Wil je eerst advies en sparren over de mogelijkheden voor jou? Onze opleidingsmanagers staan voor je klaar en denken graag met je mee. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om jouw opties te bespreken.