Al geruime tijd is Avans+ de specialist in het ontwikkelen van mensen en organisaties in de techniek en bouw. De opleidingen hebben een praktische en toepasbare aanpak waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. 

Zakelijke oplossingen voor scholing in jouw technische of bouworganisatie 

In de techniek en bouw zijn veel ontwikkelingen gaande. Waar is jouw organisatie mee bezig en hoe wil deze zich verder ontwikkelen? Met goed opgeleide collega's wordt het werk leuker en makkelijker! Avans+ denkt graag met je mee over de best passende oplossing om invulling te geven aan het ontwikkelvraagstuk binnen jouw organisatie. Eén van deze zakelijke oplossingen kan een opleiding van Avans+ zijn.  Denk bijvoorbeeld aan BIM, waardoor er gemakkelijker samengewerkt kan worden over verschillende disciplines. Of juist verdiepende opleidingen in bepaalde vakgebieden.  Er zijn veel mogelijkheden bij Avans+, van instroom in het reguliere aanbod, tot maatwerktrajecten en incompany opleidingen. Waar ligt de uitdaging binnen jouw organisatie? 

Open Techniek & Bouw opleidingen voor jouw medewerkers

Avans+ heeft meer dan 40 opleidingen in de Techniek & Bouw van Installatietechniek tot Maintenance management tot BIM. Deze opleidingen zijn praktijkgericht waardoor nieuwe kennis direct toepasbaar is in je huidige werkzaamheden. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor de afstudeeropdracht waarbij een probleem in de huidige organisatie wordt aangepakt. Deze oplossingen worden veelal ook daadwerkelijk geïmplementeerd. Bekijk bijvoorbeeld eens een afstudeerproject van de HIT-W waarin Ewout de Jongh zijn opleiding gebruikte om tot een ontwerp te komen voor de optimale teelt van medicinale cannabis. Of bekijk hoe Simone Doornbos de opleiding Hoger Bouwprojectmanagement toepaste in haar bouwproject: het Werelderfgoedcentrum.

Voordelen van een Techniek & Bouw opleiding bij Avans+

  • Direct toepasbare kennis 
  • Een boost in motivatie en plezier in huidige én toekomstige werkzaamheden
  • De mogelijkheid om te leren met en van mensen uit de branche
  • Onze docenten zijn experts uit het vak zelf

Wil je weten welke opleidingen jouw organisatie helpen voorbereiden op de veranderingen in de branche? Bekijk ons volledige opleidingsoverzicht of vraag een adviesgesprek aan met één van onze opleidingsmanagers.