Gratis webinar “Waarde(n)vol leidinggeven in tijden van crisis!”

Juist in deze tijden waarin je werkplek en thuis door elkaar lopen is het extra belangrijk om het overzicht te houden en jezelf en je team te blijven inspireren en motiveren. Maar hoe doe je dat? Wat zijn jouw kernwaarden? Past jouw manier van leidinggeven wel in deze tijd?

Om je hier inzicht in te geven, bieden wij onder leiding van Emmy de Vrieze het gratis online webinar “Waarde(n)vol leidinggeven in tijden van crisis” aan. Als leiderschapscoach en leiderschapstrainer begeleidt Emmy leiders, managers, directeuren en managementteams met als doel dat zij stressvrij en met meer werkplezier gaan functioneren.

In dit webinar legt Emmy uit wat een crisis met mensen doet. Ze geeft je inzicht in jouw authentieke leiderschapsstijl en laat zien op welke manier je die het beste kunt inzetten voor jezelf en je team.

Wanneer

Vrijdag 26 juni 2020 van 10.00 tot 11.30 uur in een webinar.

Voor wie is dit interessant?

Voor iedereen die:

  • zijn of haar authentieke leiderschapsstijl het meest efficiënt wil inzetten;
  • crisisreacties bij mensen wil leren herkennen om vervolgens daar succesvol op in te kunnen spelen;
  • wil weten wat jouw unieke succesfactoren zijn in tijden van crisis en hoe je ze optimaal kunt gebruiken;
  • bewust wil zijn van je eigen persoonlijke waarden en hoe je die inzet als leider;
  • een heldere visie voor de komende 2 jaar wil hebben, zodat je een duidelijke stip op de horizon hebt in ingewikkelde tijden.

Kortom, voor iedereen die wil weten op welke manier jij jouw authentieke leiderschapsstijl het meest efficiënt kunt inzetten in deze tijd en tegelijkertijd wil werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Aanmelden

De aanmeldingen zijn gesloten.