U bent toe aan meer verantwoordelijkheid en u wilt meer invloed uitoefenen. Er wordt een steeds groter beroep gedaan op uw wendbaarheid, innovatief vermogen en uw professionele vaardigheden. U moet kunnen sturen op de juiste data, innovatie realiseren en continu blijven verbeteren en veranderen. Dit is wat u leert met een opleiding Bedrijfskunde.

U heeft een paar jaar geleden een hbo of universitaire opleiding afgerond en bent nu druk de carrièreladder aan het beklimmen. Toch bent u nooit uitgeleerd, u kunt altijd groeien, zowel persoonlijk als in uw vakgebied.

Avans⁺ helpt al meer dan 30 jaar professionals die zich graag verder willen ontwikkelen. Mensen die meer uit zichzelf en hun carrière willen halen, die geen genoegen nemen met de status quo. Mensen die het verschil willen en durven maken. Met een Bedrijfskunde WO verstevigt u uw theoretische basis, met een Master bedrijfskunde van Avans⁺ verbetert u meetbaar uzelf en uw organisatie.

Waarom kiezen voor een bedrijfskundige master van Avans⁺?

Onze bedrijfskundige masters helpen professionals om de volgende stap in hun carrière te zetten; als Master of Science (Msc), Master of Arts of MBA. U bent op zoek naar een theoretische onderbouwing en de meest actuele, innovatieve ontwikkelingen en informatie op bedrijfskundig gebied. U hebt in de praktijk een schat aan ervaring opgedaan en u wilt nu een bijdrage leveren aan uw vakgebied.

Voor bijna iedere professional hebben wij een passende Master Bedrijfskunde die leidt tot verdieping of verbreding van kennis en vaardigheden. Bij alle masters van Avans⁺ ligt de nadruk op wendbaarheid, veranderen en innoveren. Het interactieve karakter van de bijeenkomsten helpt u om snel uw nieuwe bedrijfskunde kennis in de praktijk toe te passen en uw invloed en verantwoordelijkheid te vergroten. U kunt op niveau sparren met mededeelnemers over kansen voor uw organisatie en vakgebied.

Als u een HBO of WO opleiding heeft afgerond en een aantal jaar relevante werkervaring heeft opgedaan kunt u een master volgen bij Avans⁺ met als einddoel een Msc titel. Afhankelijk van welke master opleiding u wenst te volgen is een bepaalde richting van vooropleiding gewenst of noodzakelijk. Onze opleidingsmanagers kunnen u hierbij uitgebreid over informeren en adviseren.

Executive Master of Business Administration (MBA)

Onze MBA opleiding is sterk praktijkgericht, Nederlandstalig en direct toepasbaar in uw praktijk. Met onze MBA opleiding vergroot u uw kennis en vaardigheden in bedrijfskundige disciplines en niet onbelangrijk: u bent klaar voor de volgende stap in uw carrière als senior manager met meer verantwoordelijkheid en invloed.

U kunt deze opleiding in zijn geheel volgen of als afzonderlijke masterclass. Wanneer u de Executive Master of Business Administration succesvol heeft afgerond, ontvangt u het getuigschrift Master of Business Administration (MBA diploma).

> Lees meer over de Master of Business Administration

Master of ICT and Business Innovation (MBI)

De Master of ICT and Business Innovation (MBI) leert u ICT in te zetten voor het realiseren van strategische en innovatieve organisatiedoelstellingen én dat de professional vanuit ICT (-ontwikkelingen) innovaties initieert en vormgeeft die leiden tot nieuwe businessmodellen. Business innovation staat centraal in deze innovatieve MBI opleiding.
 
De Master ICT & Business Innovation is voor ambitieuze professionals ontworpen die zichzelf willen ontwikkelen en door willen groeien naar een Masterniveau. Dit kan zowel in uw eigen functie zijn als in een nieuwe (uitdagender) functie als een volgende stap in uw carrière.

> Lees meer over Master of Business Innovation

Master of Strategic Management

In deze master strategic management draait het om de verdieping van strategische advisering, het maken van een gefundeerde analyse en vertaalslag naar een juiste oplossing voor uw organisatie. Na het volgen van deze master strategisch management bent u nog beter in staat om de visie en strategie van uw organisatie te begrijpen en dit inzicht te vertalen in beleid en acties in de juiste richting.

U leert vraagstukken te analyseren en uw strategische visie te onderbouwen om zo na het volgen van de master strategic management tot een gefundeerd advies te komen voor uw organisatie.

> Lees meer over de Master of Strategic Management

Master in Controlling

Als hedendaagse business controller beperkt u zich niet tot financiële verslaglegging en cijfermatige analyses. U wilt daarnaast fungeren als volwaardig sparringpartner voor het management en advies uitbrengen over de financiële toekomst en continuïteit van de organisatie.

De master controlling leert u, als (toekomstig) lid van het managementteam, door middel van de juiste analyses een gefundeerd advies te onderbouwen en uw boodschap na het volgen van de master in controlling met overtuiging te brengen binnen en buiten de organisatie.

> Lees meer over de Master in Controlling

Praktijk centraal bij de Masters Bedrijfskunde

Onze deeltijd opleidingen draaien altijd om het resultaat voor deelnemer én werkgever. Dit willen we bereiken door tijdens de opleiding voortdurend de werksituatie van deelnemers centraal te zetten. Zo kunt u meteen de opgedane kennis en vaardigheden in de praktijk brengen. U start direct met het benutten van kansen en mogelijkheden. Onze docenten zullen u hierbij helpen. Door hun jarenlange praktijkervaring realiseren zij de juiste vertaalslag van recente (wetenschappelijke) ontwikkelingen naar professionele en praktische toepassing. Het interactieve karakter van de bijeenkomsten laat u vanaf dag één uw nieuwe kennis in de praktijk toepassen. Dit resulteert in een onmiddellijke toegevoegde waarde van de opleiding.