Lees hoe Eef Heiremans de opleiding Master of HRM heeft ervaren:

Volgende stap verwezenlijken

"Ik ben mijn loopbaan 10 jaar geleden beginnen als intercedente en daarna ben ik als HR consultant aan de slag gegaan. Omdat ik weer onderdeel uit wilde maken van een team heb ik ruim eind 2009 de overstap gemaakt naar mijn huidige werkgever. Hier begon ik in een uitvoerende rol, maar die rol is gedurende de jaren steeds complexer geworden. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een opleiding die me kan helpen om een volgende stap te verwezenlijken; een HR adviseur op tactisch en strategisch niveau.

Praktijk centraal

Ik zocht een HR opleiding waarbij alle facetten van het vak aan bod komen en die me bagage geeft om mijn rol als proactieve HR adviseur beter vorm te geven, zodat ik kan bijdragen aan het verwezenlijken van de organisatiedoelstellingen. Dit betekent voor mij dat ik enerzijds theoretische kennis opdoe en anderzijds actief aan de verbetering van mijn vaardigheden werk. Ik vond het belangrijk dat de opleiding goed aan zou sluiten op de vragen vanuit het bedrijfsleven en dat de deelnemers een paar jaar ervaring hebben binnen het vakgebied zodat ik ook kan leren van anderen. Binnen de Master of HRM van Avans+ staat de praktijk van de deelnemer altijd centraal. Dat sprak me erg aan. Ook de gemĂȘleerde samenstelling van professionals was een garantie.

Verwachtingen voldoen

Over het resultaat van de opleiding kan ik nog weinig zeggen omdat ik pas recentelijk ben begonnen (maart 2015), maar ik merk wel dat hetgeen ik vandaag leer, ik morgen toe kan passen in mijn eigen praktijk. Ook de wisselwerking tussen de deelnemers ervaar ik als zeer positief en leerzaam. Tot nu toe voldoet de opleiding aan mijn verwachtingen.

Woorden als professioneel, actueel en verdiepend typeren voor mij deze master of HRM."