Mijn persoonlijke verhaal

Datum review 06 juli 2016

Door behoefte aan persoonlijke groei en een goed gesprek met mijn huidige werkgever, kwam ik tot de conclusie dat het volgen van een (werk gerelateerde) opleiding mij verder zou gaan helpen bij het maken van een stap in mijn carrière. Toen de opleiding HIT-W op mijn pad kwam, ben ik deze uitdaging vol frisse moed aangegaan.

Door een bredere basis te ontwikkelen en ‘over de schutting’ van andere disciplines heen te leren kijken, ben ik gegroeid tot een meer allround engineer. Ik sta steviger in mijn schoenen wanneer ik met andere partijen in een bouw de discussie aan moet gaan of een andere visie moet en wil verdedigen. Dankzij het volgen van de HIT-W is mijn kennis op bouwkundig en elektrotechnisch vlak uitgebreid waardoor ik een meer volwaardige gesprekspartner ben geworden voor alle betrokken partijen.

Ik heb ervoor gekozen om me te blijven ontwikkelen en mijn ‘honger’ naar nieuwe informatie is gegroeid. Ook de passie om te leren is groter geworden. Het gevoel niet stil te staan in een alsmaar veranderende wereld van techniek geeft energie.

Samen met 2 andere klasgenoten hebben we de taak als klassenvertegenwoordiger op ons genomen. Na intensief met elkaar te hebben samengewerkt, kunnen we terug kijken op een constructieve en succesvolle samenwerking. Dit was voor mij een ook stap vooruit met betrekking tot persoonlijke groei. Een soort cadeautje bij de opleiding.
Tot op de dag van vandaag heb ik geen spijt gehad van mijn keuze, deze opleiding heeft mij al veel gebracht en dat zal nog veel meer zijn in de toekomst.

 

Lees meer