Mijn persoonlijke verhaal

Datum review 06 juli 2016

Nadat mijn jongste zoon naar het voortgezet onderwijs ging, kreeg ik meer vrije tijd waar ik wat mee wilde doen. Ik ben mij toen gaan verdiepen in een opleiding en kwam uit bij de opleiding Assistent controller (nu Postbachelor Financial controller) van Avans+. Ik werd vooraf goed geïnformeerd en mijn grootste angst, of ik na 20 jaar zo’n studie nog op kon pakken, werd begrepen en weggenomen en ik ben gestart. Na (en ook tijdens) deze opleiding Assistent controller was er een prima balans tussen werk, studeren en privé. Ik wilde meer en ben vervolgens ook aan de Postbachelor Controller begonnen, deze sloot naadloos aan op de eerder gevolgde opleiding.

Na het afronden van de Postbacheloropleiding controller ben ik van assistent controller gegroeid naar junior controller. Concreet betekent dit dat ik meer controllerstaken ga krijgen en hiermee verwacht ik nog meer en beter te kunnen ondersteunen in de aansturing van de organisatie.

Ik heb genoten van beide opleidingen. De docenten waren kritisch en dat bedoel ik op een positieve manier: ze wisten ons echt te motiveren en het beste uit ons zelf te laten halen. Ook heb ik veel geleerd van mijn mededeelnemers. Ik kijk met veel plezier terug op deze periode!

Woorden als vernieuwend, leerzaam en professioneel typeren voor mij deze opleiding.

Lees meer