• 18 februari 2015

Succesvolle samenwerking Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis (ETZ)

Op 13 februari 2015, vlak voor de start van het carnavalsweekend, heeft Avans+ in samenwerking met de Academie voor Gezondheidszorg van Avans Hogeschool, een contract getekend met het ETZ. Een gericht op maat gesneden opleidingsprogramma staat op de agenda. Deze ontwikkelbehoefte is ontstaan vanuit de kwaliteitsimpuls om verpleegkundig personeel op te leiden naar een bachelor verpleegkunde niveau (diploma). Met een flexibel 1,5 jarig in company programma en een afstudeerjaar bij Avans Hogeschool zorgen Avans+ en de Hogeschool voor een maatwerkoplossing voor het ETZ.

De kwaliteitsverbetering binnen het ETZ én de bijdrage die wij daar als Avans+ en Avans Hogeschool aan mogen leveren, stemt ons uiterst positief. De eerste stap naar een succesvolle samenwerking voor de komende jaren is gezet en hier zijn we enorm trots op!

Wij dragen alvast ons steentje bij aan de zorg van 2020. U ook?

Meer weten?

Avans+ nodigt alle ziekenhuizen in Nederland uit om kennis te maken met ons als opleidingspartner, ten einde de zorg in Europa beter te maken! Met veel enthousiasme presenteren wij u hoe wij ook bij kunnen dragen aan de ontwikkeling van uw medewerkers. Bijvoorbeeld met onze unieke opleiding hbo v verkort

U kunt contact opnemen met onze opleidingsmanagers Verpleegkunde van Avans+, bel 0900 110 10 10 (lokaal tarief) of mail info@avansplus.nl. We denken graag met u mee!