• 21 mei 2019

Voor wie?

De opleiding is bedoeld voor gediplomeerde fysiotherapeuten die zich graag willen specialiseren in de fysiotherapeutische zorg voor kinderen.

Waar?

De opleiding wordt gegeven bij het ITPH in Zwolle. Het adres van de opleidingslocatie is: Grote Voort 291, 8041 BL Zwolle

Resultaat

Na het succesvol afronden van de kinderfysiotherapie master kunt u onderbouwde keuzes maken op basis van klinisch redeneren voor en met uw cliënt. U ontvangt na afronding het getuigschrift Master Specialized Physical Therapy (MSPT). Aan u wordt dan de graad Master of Science  Pediatric Physical Therapy toegekend. De MSPT is geaccrediteerd door de NVAO en leidt tot registratie bij het CKR en het Keurmerk Fysiotherapie. Meer informatie over deze opleiding kunt u vinden op de opleidingspagina van de Master Pediatric Physical Therapy (MPPT).

Neem contact op

Heeft u interesse of vragen of behoefte aan een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze opleidingsmanagers? Dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 076-5258800 of mailen naar info@avansplus.nl.