Mijn persoonlijke verhaal

Datum review 17 februari 2021

Bij aanvang van de opleiding Operational auditing was ik net gestart als full time auditor, na jarenlang interne audits uitgevoerd te hebben naast mijn functie. Ik wilde graag beter beslagen ten ijs komen en mezelf echt ontwikkelen naar een volwaardig auditor zodat ik de functie goed kon gaan invullen en de audits naar een ander niveau te tillen. Ik wilde toegevoegde waarde gaan leveren als auditor.

Dat ik deze opleiding zo leuk zou ervaren had ik niet verwacht. Voor mij was deze leerreis een energy boost. Veel nieuwe en heel interessante dingen geleerd waarmee je gelijk in de praktijk aan de slag kunt. Al vanaf het eerste college werd ik gegrepen door de materie, de enthousiaste wijze van de docent om de toch wel ‘stoffige’ materie interessant te maken en de interactie met mijn medestudenten. Ik vond het erg leuk en zeer leerzaam om samen te werken in groepjes. Voor mij een nieuwe dimensie van leren.

Door de opleiding Operational auditing ben ik gaan nadenken over mijzelf, het bedrijf waar ik werkte en wat ik met deze opleiding wilde gaan doen. Ook mijn resultaten verraste mij een beetje en gaven mij wel het duwtje om eens rond te gaan kijken wat geresulteerd heeft in een nieuwe uitdaging als interne auditor op het niveau waar ik graag mijn toegevoegde waarde wil gaan leveren.

De dames van Avans+ waren goed bereikbaar en behulpzaam, maar het meeste contact verliep via de docent. Mark Daamen is meer dan een docent (een docent+). Hij is gemakkelijk in de omgang en bijna dag en nacht bereikbaar. Hij wil je echt laten leren en verder helpen zodat jij als student het meeste uit je opleiding kunt halen. Hij maakt gewoon tijd voor je en geen vraag is te gek.

De wijze waarop Avans+ en met name Mark de opleiding vormgegeven hebben door COVID-19 verdient een pluim. Door de tijd heen werd de ‘studio’ verbeterd en raakten we met zijn allen gewend aan het online lesgeven en krijgen. Ik kijk terug op een goed verzorgde online opleiding."

Lees meer