Maatwerk, incompany of co-creatie verpleegkunde

Elke organisatie kent wel een ontwikkelvraagstuk: performance verbetering op de werkvloer, verpleegkundigen opleiden meteen na de middelbare school of de behoefte aan meer hbo-verpleegkundigen op vloer. Voor elk vraagstuk bestaat een unieke oplossing. Die oplossing kan Avans+ jou leveren. Incompany, een co-creatie met opleiding die jullie al hebben of een uniek maatwerktraject, samen maken we een plan wat past bij jullie organisatie. Op deze manier ben je verzekerd van een opleiding voor jouw medewerkers die perfect aansluit op hun ambities, op hun functies én op de toekomst van de organisatie.  

    Deeltijdopleidingen verpleegkunde

    Avans+ biedt diverse deeltijdopleidingen verpleegkunde aan die zowel als maatwerk/ incompany traject te volgen zijn of als losse opleiding. Al onze opleidingen leiden verpleegkundigen op tot een breed en duurzaam inzetbare zorgprofessionals voor diverse zorgorganisaties. We kunnen deze incompany bij jullie op locatie geven of de opleiding aanpassen naar jullie behoefte als een maatwerkopleiding. Ook deze kan op jullie locatie. 

    Graag vertellen we je meer over de vele incompany en maatwerkmogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op of gebruik onderstaand contactformulier. Hieronder een kleine selectie van onze opleidingen. Wil je alle opleidingen zien? Klik dan hier.

    Selectie van opleidingen en ervaringen