Terugblik event

Op 23 juni waren Edward Haarmans en Tim Horsten van The Purpose Company bij Avans+ om zowel de alumni als een aantal huidige master deelnemers te inspireren om een organisatie vanuit purpose te runnen. Ze hebben laten zien dat dit niet alleen helpt om ontzettend geïnspireerde medewerkers te krijgen en daardoor het werkgeluk te vergroten, maar dat dit ook een enorm positief effect kan hebben op de bedrijfsresultaten en zorgt voor een betere wereld. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het inspireren van medewerkers, het verhogen van werkgeluk en het bijdragen aan een mooiere wereld mét betere bedrijfsresultaten.

The Purpose Company komt bij Avans+. The Purpose Company maakt organisaties oergezond. Zij laten de trots op jouw organisatie binnen de teams groeien en medewerkers met nog meer levenslust (geluk) hun professionele rol vervullen. Betekenis, ‘Purpose’, echt laten leven binnen jouw organisatie of instelling door Purpose 'van het papier af te halen', is de manier waarop ze dit bereiken. Medewerkers gaan echt begrijpen en voelen wat er met de Purpose wordt bedoeld. Het verhaal erachter wordt doorleeft. Hierdoor kun je authentiek relaties versterken met jouw klanten, gasten, patiënten of cliënten en (potentiële) medewerkers.

Programma vrijdag 23 juni

13.00 uur: Inloop
13.30 uur: Plenair een Inspirerend gastcollege over de betekeniseconomie en de rol van Purpose binnen strategie, klantbeleving en duurzaamheid.
14.30 uur: Pauze
15.00 uur: Twee verdiepende interactieve workshops die parallel plaatsvinden
- Eén gericht op Purpose en (werk)geluk (individu)
- Eén gericht op Purpose en duurzaamheid (organisatie)

16.00 uur: Afsluiting & borrel
17.30 uur: Einde

Praktische informatie

  • Tijdstip: vrijdag 23 juni van 13.00 tot 17.30 uur
  • Locatie: hoofdkantoor Avans+, Claudius Prinsenlaan 140 in Breda
  • Kosten: Gratis voor alumni & huidige Avans+ Master deelnemers

purpose

 

De inschrijving voor deze workshop is gesloten.