Met trots willen wij je uitnodigen om bijgepraat te worden over de unieke kans die we te bieden hebben voor jouw onderneming. Avans+ heeft samen met www.caict.nl een omvangrijke subsidie verworven in het kader van de energietransitie. Namelijk: Digipower 2023-2026 ‘The Green Deal’.

In het kort uitgelegd gaat het om creëren van werkgelegenheid in “groene banen”, het bij- en omscholen van medewerkers en het opleiden van werkzoekenden ten einde een duurzame inzetbaarheid voor de arbeidsmarkt te realiseren. Meer hierover in deze factsheet.

Avans+ heeft hiervoor een relevant en actueel opleidingsportfolio voor bedrijven zoals die van jou ontwikkeld en kan deze aanbieden voor de helft van de opleidingskosten. Dus 50% van de kosten kunnen uit de subsidie gefinancierd worden. Zo’n kans wil je toch niet laten gaan?

Het betreft zowel technische opleidingen als ook opleidingen die vanuit ICT een bijdrage leveren aan de digitalisering van de werkzaamheden.

Graag lichten wij tijdens een reeks informatieve bijeenkomsten toe wat dit voor jouw bedrijf kan betekenen, hoe we deze opleidingen kunnen verzorgen welke direct inzetbaar zijn voor jouw productiviteit en vooral hoe we hiermee jouw personeelsvraagstukken kunnen helpen te beantwoorden.

Je kunt je nog voor de volgende data aanmelden via onderstaand formulier.

  • Donderdag 26 oktober 09.00

De bijeenkomsten duren 1 á 2 uur en zullen plaatsvinden op onze locatie (Claudius Prinsenlaan 140, 4818 CP Breda)

logo's