Haal je (volgende) master via de kmo-portefeuille

Vanaf augustus 2022 is Avans+ erkend dienstverlener van de kmo-portefeuille en wordt ons uitgebreide opleidingsportfolio door financiële steun van de Vlaamse overheid nog toegankelijker voor jou en jouw organisatie. Dit is dus een unieke kans om voordelig een kinisitherapie master opleiding bij Avans+ te volgen. Onze masteropleidingen vallen binnen hetzelfde NVAO accreditatiekader en daarmee ben je verzekerd van een ook in Vlaanderen erkende opleiding. En slechts op 10 minuten van de Belgische grens.

Wil je weten of jouw organisatie in aanmerking komt voor subsidies via de kmo-portefeuille? Meer informatie over de kmo-portefeuille en de toekenningsvoorwaarden vind je op de website van het Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Iets voor jou?

  • Wil je in september al aan je Master Bekken kinesist beginnen?
  • Heb je al een master fysiotherapie en wil je binnen 1,5 jaar je tweede master halen:
  • Een praktijkgerichte opleiding met maar 60 EC's en Blended Learning spreekt je aan.

Volg dan nu extra voordelig een masteropleiding fysiotherapie bij Avans+ met de kmo-portefeuille.

Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie masters

Bij Avans+ bieden we verschillende gespecialiseerde fysiotherapie masteropleidingen aan: bekkenfysiotherapie, kinderfysiotherapie, oncologiefysiotherapie, geriatriefysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie. Heb je al een fysiotherapie masteropleiding behaald en wil je je verder ontwikkelen met een tweede gespecialiseerde master? We bieden een uniek master na master traject aan waarmee je in slechts 1,5 jaar een tweede master fysiotherapie kunt behalen. 

Ervaring Belgische deelnemers 

Hoe hebben de Belgische Laura en Lauren de opleiding Bekkenfysiotherapie bij Avans+ ervaren? Moesten ze erg wennen aan de Nederlandse aanpak en wat is er anders aan de manier van lesgeven? Lees meer over hun ervaring in de blog Avans+ leidt Belgische bekkenfysiotherapeuten op met de Master Pelvic Physical Therapy