Jaarrekeningen opstellen, lijstjes en posten afvinken… de tijd dat een AA accountant alleen een controlerende rol had, is voorbij. Het speelveld is tegenwoordig zeer dynamisch. Traditionele werkzaamheden worden meer en meer overgenomen door geautomatiseerde systemen, terwijl je als accountant een adviserende rol krijgt. Welke conclusies kunnen er uit de cijfers worden getrokken? Hoe kan de ondernemer het bedrijf verder ontwikkelen? Als specialist zoek jij naar optimalisaties en help je toekomstdromen te realiseren. 

AA accountant worden: vakspecialist

Uiteenlopende werkzaamheden voor diverse klanten en dat dagelijks... Lijkt dat je wel wat? Een accountancy-opleiding is een logische volgende stap als je verder wilt komen in je vakgebied. Bijvoorbeeld omdat je door wilt groeien van assistent-accountant naar accountant en als je gecertificeerd AA accountant wilt worden. Welke opleiding je kunt volgen om accountant te worden, hangt af van je vooropleiding.

Na het afronden van de accountancy-opleiding ben jij specialist in het vakgebied. Hoe groot, klein of uitdagend de klantvraag ook is: als accountant draagt jouw persoonlijke advies direct bij aan de financiële gezondheid van organisaties. 

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek welke opleiding en leerroute het beste bij jou passen in een vrijblijvend adviesgesprek.