Ontwikkelingen binnen de fysiotherapie staan niet stil. Problematiek wordt complexer, hulpvragen van patiënten uitdagender en de behoefte aan specialisten groter. Een goed moment om te starten met een fysiotherapie masteropleiding van Avans+. En dat kan ook in 2020 niet eenmaal, maar tweemaal per jaar.

Waarom kiezen voor een fysiotherapie master van Avans+?

De fysiotherapie masteropleidingen van Avanshelpen je om de volgende stap in je carrière te zetten. Je bent op zoek naar een wetenschappelijke onderbouwing en de meest actuele, innovatieve ontwikkelingen en informatie op het gebied van fysiotherapie. Onze opleidingen zijn altijd praktijkgericht en bieden je bovendien de theorie-praktijk verhouding die je nodig hebt om je vak zo goed mogelijk uit te kunnen oefenen.

Nieuw: start ieder half jaar met een fysiotherapie masteropleiding

Uniek bij Avans+ is de mogelijkheid om tweemaal per jaar te starten. Zowel in februari als september kun je bij Avans+ starten met een masteropleiding fysiotherapie in vernieuwde vorm. De vernieuwde masteropleidingen maken gebruik van blended learning. Dit betekent minder klassikale bijeenkomsten en meer gebruik van nieuwe onderwijsvormen, wat resulteert in minder studiebelasting (EC’s) maar dezelfde kwaliteit door efficiënter en nog meer praktijkgericht onderwijs. Hierdoor wordt het ook nog eens mogelijk om de opleiding in slechts 3 jaar af te ronden.

De belangrijkste redenen waarom wij deze mogelijkheid bieden vind je hieronder:

1. Flexibiliteit

Met onze halfjaarlijkse start maken wij studeren flexibel voor iedereen. Je kan vanaf nu altijd het meest geschikte moment kiezen om verder te bouwen aan goede zorg voor je cliënten en bent niet gedwongen een jaar te moeten wachten om te kunnen starten met de opleiding.

2. Loop voor op de concurrentie

Wanneer je in februari start loop je voor op de andere fysiotherapeuten die pas in september starten. Gezien de groeiende vraag naar masterfysiotherapeuten kan dit een voordeel betekenen op de arbeidsmarkt omdat je eerder in aanmerking komt voor een baan op masterniveau.

3. Geaccrediteerde opleidingen van 60 EC

Momenteel is Avans+ nog de enige opleider in Nederland waarvan álle masteropleidingen fysiotherapie NVAO-geaccrediteerd zijn met een studielast van totaal 60 EC. Na afronding van jouw opleiding mag je de titel master of science (MSc) voeren.

Start in februari met de masteropleiding fysiotherapie

Wil jij effectief en efficiënt studeren en wil je niet langer wachten? Wil jij in 2020 de stap zetten naar de beste zorg voor jouw cliënt en daarmee zowel je praktijk, de maatschappij als je carrière naar een hoger level tillen? Dan bieden wij de volgende masteropleidingen óók in februari aan: