Skip to main content

Duurzame inzetbaarheid

(4 OPLEIDINGEN )
Duurzame inzetbaarheid
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Meer weten over onze Duurzame inzetbaarheid opleidingen? Bekijk de video!
 • De docent weet op een zeer boeiende wijze de stof aan de hand van casussen uit te leggen, hierdoor blijft de gewenste kennis goed hangen.

  testimonial-pmc-normapeters
  Norma Peters
  HR Manager
 • Zeer leuke en leerzame opleiding Duurzame inzetbaarheid. Actueel en direct toepasbaar in het bedrijfsleven.

  testimonial-hrm-renevanmaanen
  René van Maanen
  Formulemanager
 • Deze opleiding behandelt alle facetten die met duurzame inzetbaarheid te maken heeft en is goed toepasbaar in de praktijk.

  testimonial-hrm-helenefilemon
  Helene Filemon
  HR Adviseur
Bekijk alle referenties
Opleidingen met kwaliteit

Het verhogen van duurzame inzetbaarheid binnen organisaties vraagt om een proactieve aanpak. Wil je als professional waarde toevoegen aan het duurzaam inzetbaarheidsbeleid binnen jouw organisatie? Avans+ biedt opleidingen duurzame inzetbaarheid waarmee je je kunt ontwikkelen en je kennis op dit gebied kan vergroten.

Wat is duurzame inzetbaarheid?

Duurzame inzetbaarheid gaat over het bevorderen van de gezondheid van mens en organisatie. De duurzame inzetbaarheid van oude werknemers verbeteren heeft veel positieve gevolgen voor de organisatie. Ook proactief de gezondheid van jongere medewerkers verbeteren is van groot belang. In onze opleidingen duurzame inzetbaarheid staat het verkrijgen van inzicht in de risico’s die inzetbaarheid verminderen centraal. Hierbij gaat het om risico’s op het gebied van gezondheid/vitaliteit, kennis en competenties, flexibiliteit, cultuur en leiderschap. Deelnemers verkrijgen inzicht in de onderlinge samenhang van processen die leiden tot een vitaal bedrijf. Dit alles leidt tot een sterk duurzaam inzetbaarheidsbeleid.

Versterk het duurzaam inzetbaarheidsbeleid

We bieden 2 postbacheloropleidingen duurzame inzetbaarheid aan, namelijk Register adviseur duurzame inzetbaarheid en Interventies duurzame inzetbaarheid. De eerste duurzame inzetbaarheid opleiding gaat in op het adequaat inspelen op veranderingen in de arbeidsmarkt door middel van interventiegericht adviseren. De opleiding tot register adviseur duurzame inzetbaarheid kijkt meer naar het totaalplaatje en leert jou een duurzaam inzetbaarheidsbeleid op te zetten; zowel het verhogen van duurzame inzetbaarheid van oude werknemers als het verbeteren van productiviteit van jongere werknemers.

Docenten met bewezen staat van dienst

Alle docenten, trainers en adviseurs van onze opleidingen duurzame inzetbaarheid op het gebied van duurzame inzetbaarheid zijn professionals uit de praktijk met een bewezen staat van dienst. Zij doen al jaren onderzoek naar duurzame inzetbaarheid en door hun jarenlange praktijkervaring maken zij de juiste vertaalslag van wetenschappelijke ontwikkelingen naar professionele en praktische toepassingen. Op deze manier kun je jouw opgedane kennis en vaardigheden uit de opleiding duurzame inzetbaarheid meteen gebruiken in jouw werk en een steviger duurzaam inzetbaarheidsbeleid op poten zetten.

Werkveldadviesraad HRM

De opleidingstrajecten van Avans+ sluiten aan op wat er speelt in de dagelijkse praktijk. De werkveldadviesraad HRM van Avans+ heeft daarom een actieve rol bij het opstellen van ons curriculum. Actualiteiten, trends en ontwikkelingen worden daardoor direct doorvertaald in onze training duurzame inzetbaarheid.

Vragen over onze duurzame inzetbaarheid opleidingen?

Sta je te popelen om het duurzaam inzetbaarheidsbeleid binnen jouw organisatie aan te pakken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies over welke training duurzame inzetbaarheid het best bij jouw situatie past. Zit je met andere vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

lees meer