Skip to main content

Kwaliteitszorg

(11 OPLEIDINGEN )
Laboratoriumtechniek - Kwaliteitszorg
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al uw opleidingsvragen

Meld u nu aan
BENIEUWD NAAR ONZE WERKWIJZE? ONTDEK HET IN DEZE VIDEO!
Opleidingen met kwaliteit

De eisen aan kwaliteit binnen laboratoria zijn gedetailleerd en veelomvattend. Wilt u met een frisse blik naar uw kwaliteitsmanagementsysteem kijken? Zorg dat u altijd beschikt over kennis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kwaliteitszorg. Avans+ helpt u hierbij met een ruim aanbod aan cursussen en opleidingen voor kwaliteitszorg in laboratoria.

Kwaliteitszorg in laboratoria

Het opzetten en onderhouden van een perfect kwaliteitssysteem is, vooral in een dynamische omgeving zoals een laboratorium, van groot belang. Sterker nog, het is noodzakelijk.  Om een zo goed mogelijk systeem op te zetten, is een goede opleiding ten zeerste aan te raden. De verantwoordelijkheid van laboratoriummanagers ten aanzien van kwaliteit is groot. Naast het hebben van een goedwerkend kwaliteitssysteem, is ook het managen van risico’s in het lab een ontwikkeling die steeds belangrijker wordt binnen kwaliteitszorg.

Welke opleiding past bij u?

Avans+ heeft een ruim aanbod aan kwaliteitszorgopleidingen op verschillende niveaus. De op maat gemaakte bachelor- en postbacheloropleidingen zijn bedoeld voor mensen die zich binnen een laboratorium bezighouden met kwaliteitszorg.  Bent u belast met de invoering, het beheer of de verbetering van het kwaliteitssysteem? Dan kunt u de opleiding Kwaliteitsfunctionaris laboratoria volgen. Bent u werkzaam als intern auditor? Dan kunt u  kiezen voor de tweedaagse cursus Interne auditor kwaliteit voor laboratoria. Heeft u een functie als laboratoriummedewerker op hbo-niveau en bent u verantwoordelijk voor de laboratoriumsystemen, dan kunt u bij ons de cursus Validatie van laboratoriuminstrumenten (LSV) volgen. Bekijk alle opleidingen Kwaliteitszorg van Avans+, er is altijd een opleiding die bij u past.

Waarom een opleiding laboratorium bij Avans+?

Iedere cursus op gebied van kwaliteitszorg wordt verzorgd door zeer deskundige docenten, die zelf dagelijks met de materie bezig zijn en die hun jarenlange ervaring inzetten om u verder te helpen, onder andere door veel praktijkopdrachten. De kracht van Avans+ is ook hier de combinatie van praktijk en theorie, aldus onze deelnemers. Er worden veel tips en tricks gegeven tijdens de lessen die u direct kunt toepassen in de eigen werksituatie.

Heeft u nog vragen?

Wij kunnen ons voorstellen dat u misschien nog vragen heeft of behoefte aan meer informatie. Neemt u dan vooral contact met ons op. Met een vrijblijvend en persoonlijk advies, helpen wij u graag bij het maken van uw keuze.

lees meer