Lees hoe Patrick Kanters de module Strategie en business innovatie heeft ervaren:

“Mijn werkgever, Boasso Global, is een belangrijke internationale speler op het gebied van het transport van tankcontainers. Met onze depotactiviteiten, zoals reiniging en reparatie, houden wij de tanks in topconditie, zodat onze klanten er veilig vloeistoffen mee kunnen vervoeren over de hele wereld. Als depot manager ben ik verantwoordelijk voor de vestiging in Dordrecht. Wat wij doen, is specialistisch werk. Ik heb daarom intern al de nodige opleidingen gevolgd. Toen ik daarna bij Avans+ de opleiding Middle management volgde, kreeg ik nóg meer zin om te leren. Inmiddels heb ik ook de module Strategie en business innovatie gevolgd. Een aanrader!

Kansen op doorgroeien vergroot

Ons bedrijf is continu in ontwikkeling en ik wil graag doorgroeien naar de functie van regionaal directeur. Daarvoor wilde ik eerst mijn kennis verder verbreden. De module Strategie en business innovatie van Avans+ was precies wat ik zocht. Het is een goede opleiding bij een gerenommeerde opleider, die dichtbij werd gegeven én goed te combineren was met een verantwoordelijke baan en een druk gezinsleven. De opleiding beviel zelfs zó goed dat ik ondertussen nóg drie modules heb afgerond: Verandermanagement, HRM voor leidinggevenden en Financieel management.

Verdieping in huidige werk

De module Strategie en business innovatie heeft mij flink aan het denken gezet. Onze organisatie werkt zeker aan innovatie, maar is op dat vlak geen voorloper. De opleiding heeft mij gestimuleerd om na te denken over onze processen: kunnen die slimmer en duurzamer? Daarnaast heb ik me verdiept in het business model canvas, waarmee we onze prestaties verder kunnen verbeteren. Tijdens de opleiding heb ik ook onderzoek gedaan. Bijvoorbeeld naar hoe we het verblijf van de vrachtwagenchauffeurs prettiger kunnen maken. Wat maakt dat zij met een glimlach onze poort uit rijden, graag weer terugkomen én ons aanbevelen? Dat onderzoek leverde bruikbare, waardevolle informatie op.

Ik zou de module Strategie en business innovatie zeker aanraden. Dankzij deze opleiding heb ik mijn kennis kunnen verbreden en ben ik klaar voor een volgende stap in mijn carrière. De persoonlijke aanpak van Avans+ spreekt me aan. Ze staan steeds voor je klaar en bieden goede opleidingen aan. Op naar de volgende module dus!”