Skip to main content

HRM voor leidinggevenden

iets voor u?
 • U heeft een leidinggevende functie en wilt meer grip en zicht krijgen op gebied van organisatieontwikkeling, strategische personeelsplanning, beoordelen en belonen.
 • U wilt leren om duurzaam en strategisch met uw personeel om te gaan
 • U heeft behoefte aan meer actuele en inhoudelijke kennis op het gebied van het menselijk kapitaal

 

In het kort
 • niveau Postbachelor
 • duur 10 weken
 • studiebelasting 6 uur per week
 • studiekosten 2.350,-
 • startdata
  • 28-11-2019 Rotterdam
  • 28-11-2019 Eindhoven
  • 28-11-2019 Breda
  • 28-11-2019 Arnhem
  • 28-11-2019 Utrecht
Bekijk alle startdata en locaties inschrijven
Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  U denkt en werkt minimaal op hbo-niveau en u heeft ten minste 3 jaar relevante werkervaring. U bent geen HR-manager, maar u heeft wel behoefte aan meer actuele en inhoudelijke kennis op het gebied van het menselijk kapitaal. Het maakt niet uit in welke sector of branche u werkzaam bent. Wilt u weten of uw achtergrond en/of ambitie aansluit bij deze opleiding? Neem contact op met de opleidingsmanager voor vrijblijvend en persoonlijk advies.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Uw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Onze docenten, coaches en opleidingsmanagers begeleiden u bij het bereiken van uw persoonlijke doelen. U past verschillende methodieken direct toe op uw eigen vraagstuk. Dit vraagstuk is voor u de rode draad door de opleiding. Hierbij krijgt u persoonlijke begeleiding om dit vraagstuk op te lossen. U leert hierdoor het beste uit uzelf te halen en neemt wat u leert meteen mee naar uw eigen organisatie. Door interactief kennis en ervaringen uit te wisselen met uw mede-deelnemers, komt u tot verfrissende en waardevolle inzichten. Uw eindopdracht bestaat uit het uitwerken van de HR-cyclus voor uw team. Deze uitwerking heeft een logisch verband met de HR-strategie en de strategie van de organisatie.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De opleiding HRM voor leidinggevenden bestaat uit 7 bijeenkomsten die in een periode van 10 weken worden gegeven. De bijeenkomsten vinden plaats van 16.00 tot 21.30 uur. Deze opleiding heeft een studiebelasting van 6 uur per week voor zelfstudie, voorbereiding van de bijeenkomsten en het uitwerken van uw opdrachten. De opleiding HRM voor managers is goed te combineren met werk en privé.

  In het gehele traject staat er altijd een team van docenten, coaches en opleidingsmanagers voor u klaar, hierdoor staat u er bij ons nooit alleen voor.

   

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten voor de opleiding HRM voor leidinggevenden zijn als volgt:

  • Opleidingskosten: € 2350,-.
  • Boeken: circa € 100,-. Deze schaft u zelf aan.
  • Arrangementskosten: € 150,-.

  Hiervoor ontvangt u voor aanvang van de opleiding een factuur.

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Opleidingskosten zijn vrijgesteld van BTW. Alle overige kosten worden belast met 9% BTW.

  Diploma

  Diploma

  Na de succesvolle afronding van deze opleiding ontvangt u van Avans+ het postbachelorcertificaat HRM voor leidinggevenden.

  Verdiepen en verbreden bij Avans+

  In deze module heeft u zich verdiept op het snijvlak van HRM en business. Wilt u uw bedrijfskundige kennis nog verder uitbreiden? Kies dan eenvoudig voor een van de vele andere bedrijfskundige modules of de volledige postbachelor-opleiding Bedrijfskunde. U kunt 4 keer per jaar starten met deze opleidingen. Voor al uw vragen en uitdagingen vindt u bij Avans⁺ een passende opleiding.

  Resultaat

  Resultaat

  Alles wat u tijdens de opleiding leert kunt u de volgende dag in de praktijk toepassen. We helpen u niet alleen om vakinhoudelijk sterker te worden, maar er wordt ook gewerkt aan uw persoonlijk leiderschap en leert u draagvlak te creëren.

  U zult na de opleiding HRM voor managers merken dat u beter in staat bent om de strategische doelstellingen van uw organisatie te vertalen naar uw team. U kunt uw keuzes hierin goed onderbouwen. U doorziet het effect van de verschillende instrumenten op HR-gebied.

  Na afronding van deze opleiding bent u in staat om op effectieve wijze invulling te geven aan in-, door- en uitstroom van uw team. Daarnaast kunt u meepraten over strategisch HRM en hoe dit een positief effect heeft op de organisatiestrategie. De tools met betrekking tot het positief beïnvloeden van anderen zullen u helpen bij het vergroten van uw team.

   

  Incompany

  Incompany

  Wilt u de opleiding HRM voor managers organiseren binnen uw eigen organisatie? Dat is mogelijk! Avans⁺ verdiept zich in uw vraagstuk zodat we samen met u het beste uit uw medewerkers en organisatie halen. Duurzaam, praktisch en op maat voor een optimaal resultaat.

  Heeft u interesse? Onze ervaren opleidingsmanagers denken graag met u mee. Neem contact op voor vrijblijvend en persoonlijk advies.

  Contact

  Contact

  Heeft u vragen over deze opleiding? Of kunt u advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met Shirley van der Sande-Koevoets van de afdeling voorlichting en advies via info@avansplus.nl of via 076 – 525 88 14.

  Programma

  In deze praktijkgerichte opleiding leert u het fundament van HRM kennen. Deze kennis kunt u als leidinggevende direct toepassen om de instroom, doorstroom en uitstroom van uw medewerkers te optimaliseren. HRM bevindt zich op het snijvlak van mens en business, en het vakgebied is continu in beweging. U brengt zelf een relevante casus in, zodat u de geleerde kennis direct in de praktijk kunt brengen. De opleiding HRM voor managers bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Introductie HRM
  • Instroom 
  • Doorstroom
  • Uitstroom
  • Wet- en regelgeving

  Programma HRM voor leidinggevenden
  Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

  Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

  Meld je nu aan
  Brochure aanvragen Inscrijven