Wil je je blijven ontwikkelen, op de hoogte blijven van alle innovaties? Ben je er klaar voor om je te verdiepen of te verbreden in jouw vakgebied? Bekijk dan onze verpleegkunde en welzijn opleidingen. We bieden verschillende innovatieve opleidingen in de zorg aan in onderstaande clusters.

Opleidingscategorieën:

Advies bij jouw keuze

Onze opleidingsmanagers staan altijd voor je klaar om mee te denken en jou een goed ontwikkeladvies te geven. Zo vind je altijd de opleiding die bij je past. Onze opleidingen zijn praktijkgericht waarin je ook veel van je medestudenten kan leren. Doordat we meerdere malen per jaar starten en op veel locaties kun je altijd even pauzeren en weer verder gaan wanneer het jou schikt. Door de vele verkorte trajecten boek je veel tijdwinst. Ben je er niet zeker van of je in aanmerking komt voor de opleiding in kwestie of heb je vragen over onze opleidingen in de zorg en welzijn? Vraag een vrijblijvende adviesgesprek aan of bezoek een (online) voorlichtingsbijeenkomst. We helpen je graag bij het maken van een keuze.

Brochure

Wil je alle opleidingen en hun details even doorlezen? Download dan de brochure. Hierin vind je alle info handig bij elkaar.