Skip to main content

Kom 21 september naar de open dag in Breda of 9 oktober in Utrecht. Meld je hier aan!

Midden­management

  • niveau Postbachelor
  • duur 20 weken
  • studiebelasting 252 SBU
  • studiekosten 2.595,-
Middenmanagement opleiding
Iets voor jou?

Brochure downloaden of jezelf inschrijven? Dat kan via deze pagina want voortaan heet deze opleiding Teacher Leader.

  • Je werkt al enkele jaren in het (speciaal) onderwijs en hebt of ambieert een coördinerende of leidinggevende taak/functie in het onderwijs.
  • Je wilt naast jouw groepsverantwoordelijkheid, een bijdrage leveren aan de schoolontwikkeling, waarmee je de schakel bent tussen het werk in de klas en de directie.
  • Je zet in op vernieuwing binnen het onderwijs en draagt daarmee bij aan schoolontwikkeling.

De opleiding middenmanagement heet voortaan Teacher leader

De opleiding Middenmanagement is opnieuw gepositioneerd en gaat verder onder de naam Teacher leader. Deze opleiding levert een meer dan gelijkwaardig resultaat op maar past qua invulling beter bij de uitdagingen en ontwikkelingen binnen het hedendaags onderwijs, zoals o.a. gespreid leiderschap.

De inhoud van Teacher leader, ook wel Middenmanagement

Heb jij de ambitie om je naast het lesgeven bezig te houden met de ontwikkeling van onderwijs en de professionalisering van jezelf en je collega’s? De opleiding Teacher leader richt zicht op het ontwikkelen van een aantal inhoudelijke en beheersmatige aspecten van het onderwijskundig leiderschap. De opleiding is opgebouwd uit de modules Teamcoaching en Transformatiemanagement

Voor wie?

De postbacheloropleiding is geschikt voor leraren/docenten binnen het po, vo, mbo en speciaal onderwijs die zich bezig houden met zaken die hun eigen klas overstijgen en een coördinerende rol hebben of ambiëren. Wil je meer weten over de opleiding? Bekijk onze Teacher leader pagina of vraag een brochure aan. Liever persoonlijk advies? Plan dan een adviesgesprek in.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inspireer anderen
en deel je ervaring!
Schrijf een review
Download brochure Inscrijven